|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Scott Dixon
|
|
| Автор |
demond (demigod) |
| Публикувано | 28.03.04 10:14 |
|
|
IRL шампиона Scott Dixon по-бавен само с 0.4s от Ralf още в първия си тест с Williams на пистата Paul Ricard...
Заплатата която иска е със сигурност поне 5 пъти по-малка от тази на Ralf, имайки предвид мизерните в сравнение с F1 бюджети на IRL... а и Budweiser, освен че са спонсор на Williams, са и голям спонсор в IRL...
хммм... на J. Villeneuve май няма да му се отвори парашута за Williams drive догодина...
| |
|
|
|
по дяволите - трябваше JV д се върне - така Уилямс щяха да карат постоянно с 1 кола на пистата и никакви шансове за титла  
| |
|
|
|
До сега болшинството от картаджиите и индикаристите като дойдат във Формула 1 и се сащисват и се оказват много посредствени за стандартите във формулата. Дано и този не се окаже такъв. 
| |
|
Тема
|
А ставало ли е дума...
[re: demond]
|
|
| Автор |
Eв. (прииждаща) |
| Публикувано | 29.03.04 12:23 |
|
|
... че Вилньов може да се върне в БАР?
| |
|
Тема
|
Re: А ставало ли е дума...
[re: Eв.]
|
|
| Автор |
instinkt (M Power) |
| Публикувано | 29.03.04 13:05 |
|
|
tva nyama da stane nikoga
| |
|
Тема
|
Кое по-точно?
[re: instinkt]
|
|
| Автор |
Eв. (прииждаща) |
| Публикувано | 29.03.04 13:34 |
|
|
Няма да стане дума или няма да се осъществи? 
| |
|
|
|
Скот е добър пилот,мисля че ако успее да попадне в силен отбор,ще е в челото на колоната!В момента отвъд океана карат много по-добри пилоти от каращите в някои от отборите във Ф1!Просто не всеки има щастието и възможността(спонсорска подкрепа)да му се помогне в точното време!
| |
|
Тема
|
Re: А ставало ли е дума...
|
|
| Автор |
demond (demigod) |
| Публикувано | 29.03.04 17:17 |
|
|
не, или поне аз не съм чул за такова нещо
струва ми се съвсем малко вероятно, като се има предвид че той иска много пари а не води спонсор; докато случая с Takuma Sato е точно обратния и явно по-благоприятен за отбора: японеца, макар че не е толкова добър като driver, е скромен и зад него стои Honda
| |
|
Тема
|
А за "Уилямс"?
[re: demond]
|
|
| Автор |
Eв. (прииждаща) |
| Публикувано | 29.03.04 18:17 |
|
|
Струва ми се, че и това са някакви мечти на Жак или на неговите фенове.
| |
|
Тема
|
Re: А за "Уилямс"?
|
|
| Автор |
demond (demigod) |
| Публикувано | 29.03.04 19:49 |
|
|
вероятно и на JV и на феновете му
не виждам обаче какво би накарало Sir Frank Williams да плаща 10 милиона заплата на JV който със сигурност няма да може да понася Ralf (както и Ralf него), вместо да плаща примерно 1 милион на Scott Dixon който (поне така ми изглежда от TV интервютата) е скромно момче без звездна мания
това разбира се при условие че Ralf се спазари да остане в отбора (както се говори, ще кандиса на по-малка заплата и премии в зависимост от класирането си); ако Ralf си замине, според мен има по-голяма вероятност мястото му да заеме Mark Webber отколкото JV
не че съм фен на JV, обаче и на мен би ми било много интересно да гледам повторение на старата битка между MS и JV 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|