|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
qualifying
|
|
| Автор |
instinkt (M Power) |
| Публикувано | 20.03.04 10:31 |
|
|
1 1 Michael Schumacher Ferrari 1:33.074
2 14 Mark Webber Jaguar-Cosworth 1:33.715
3 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:33.756
4 3 Juan Pablo Montoya Williams-BMW 1:34.054
5 6 Kimi Rдikkцnen McLaren-Mercedes 1:34.164
6 9 Jenson Button BAR-Honda 1:34.221
7 4 Ralf Schumacher Williams-BMW 1:34.235
8 7 Jarno Trulli Renault 1:34.413
9 5 David Coulthard McLaren-Mercedes 1:34.602
10 16 Cristiano da Matta Toyota 1:34.917
11 12 Felipe Massa Sauber-Petronas 1:35.039
12 11 Giancarlo Fisichella Sauber-Petronas 1:35.061
13 15 Christian Klien Jaguar-Cosworth 1:35.158
14 17 Olivier Panis Toyota 1:35.617
15 18 Nick Heidfeld Jordan-Ford 1:36.569
16 20 Gianmaria Bruni Minardi-Cosworth 1:38.577
17 21 Zsolt Baumgartner Minardi-Cosworth 1:39.272
18 19 Giorgio Pantano Jordan-Ford 1:39.902
19 10 Takuma Sato BAR-Honda
20 8 Fernando Alonso Renault
| |
|
Тема
|
Re: qualifying
[re: instinkt]
|
|
| Автор |
Eжko (F1 вентилатор) |
| Публикувано | 20.03.04 10:55 |
|
|
Приятно съм изненадан от първата десятка- Jaguar, BAR и TOYOTA...
Както и от рендетата - доста са се постарали аеродинамиците щом с доста по-слаб двигател постигат такива резултатаи. Поне за сега те се очертават като вторият отбор в тоя сезон! (нищо че малко се поо... на "финала")
Въобще тоя сезон е доста по-различен от предишните няколко, и определено по-интересен поне за мен.
... и той се върна ... още по-зъл ...
| |
|
|
|
Ni6to interesno nqma, Shuey 6te bie navsqkude.
.
| |
|
|
|
Или нещо като бунт на мравките... :))
Марк Уебър ми напълни душата и от Ягуар пичовете как се кефиха, ей това е хубавото на този спорт, след толкова много труд представям си каква радост е сега в бокса им. :) И "Рено'' доказаха, че тази година (поне на този етап) са основният фаворит на Ферари въпреки лошото за тях подреждане на стартовата решетка. Все пак за пореден път загатнаха за големия потенциал на отбора след 1-те времена тази сутрин на квалификацията. Макларън и Уилямс отново разочароваха, но предчувствам че на самото състезание ще бъде съвсем различно, аз лично очаквам място в тройката за Кими и Монти. :)
Можем да плюем по Ферари (е не всички де... ;) )обаче ето това е професионализъм, две седмици къртовски труд и тествания на гумите на Бриджстоун (едно голямо браво и на Баричело по този случай) и ето ти ги резултатите...
--------
Това обаче което ме издразни страшно много е станалия прословут тази сутрин 13-ти завой и завъртането на Алонсо... 100% съм сигурен, че щеше да е втори на стартовата решетка утре сутрин, но йок!
Ей затва трябва да върнат предишните квалификации, съгласете че не може да бачкаш като луд две седмици (почти денонощно...), даваш фантастични времена, загатваш за голям потенциал, първи си след първото завъртане на официалната квалификация и накрая един голям КУР!!!
ЕМИ КЪДЕ Е ЛОГИКАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА ДЕБА? Може да ти се случат един милион непредвидени неща в една единствена обиколка, така случайността е водещ фактор понякога, а това не бива да се допуска и за в бъдеще...
| |
|
|
|
е то основната идея на тия правила беше именно това: решетката да е подредена по-несправедливо и неочаквано в сравнение със възможностите
по тоя начин сега трябва да очакваме алонсо да прави чудесии отзад и така
иначе и мене подобно мислене ме дразни страшно много
| |
|
Тема
|
Re: Става интересно...
[re: Jair]
|
|
| Автор |
Maldini (фенка) |
| Публикувано | 20.03.04 12:35 |
|
|
Не смятам, че е правилно феновете на Уилямс и Макларън да се оплакват от сегашния формат на квалификацията( въпреки че и на мен въобще не ми харесва), защото всички знаем, че именно заради тяхните отбори направиха квалификациите такива, е съжалявам обаче след като и сега не могат да се оправят сами са си виновни. Напоследък адски ме дразнят изказваниято от типа-"Михаел Шумахер убива Ф1"-не той унещожава Формула 1, Уилямс и Макларън го правят, като не могат да направят нищо без Екълстън да промени правилата специално заради тях.
Иначе браво на Пилето, за пореден път доказа, че е много по-добър от такива като Монтоя и Култард.
Браво и на Бар и Ягуар, защото и без подкрепа отгоре напредват.
Никога не казвай никога
| |
|
Тема
|
[re: Maldini]
|
|
| Автор |
Jair (кюмур) |
| Публикувано | 20.03.04 12:52 |
|
|
пълни глупости говориш и на тая тема вече ми е писнало да споря
ПРАВИЛАТА БЯХА НАПРАВЕНИ ЗА ДА РАЗДВИЖАТ СИСТЕМАТА, НЕ СА НАСОЧЕНИ НИТО СРЕЩУ ШУМАХЕР, НИТО СРЕЩУ ФЕРАРИ!!!!
Ако се поразровиш по-назад във времето има едни забрани на берилия и на активните окачвания - ей това са забрани конкретно насочени срещу доминацията на отбор.
Нали Шумахер е бога на настройките - не го ли облагодетелства точно него правилото за забрана на работата по колата между събота и неделя?
Нали е бога на тактиката - забраната за презареждане с гориво до състезанието пак ли е против него??
Нали Ферари е най-стабилната кола - единия двигател за уикенда пак ли е насочен против Ферари??
Нали е най-великия пилот - премахването на част от електрониките и на лънч контрола пак ли е против него???
Може би срещу Ферари беше и моменталното обявяване на гумите Мишлен за нелегални миналата година точно, когато сезона се завърза???
за тяхните отбори били направени промените: имаш ли представа, че Франк Уилямс и Рон Денис още водят дело срещу въпросните нови правила или просто се информираш за Ф1 предимно от вестник 7 дни спорт???
Ако се поразровиш малко из нет-а ще намериш и писмото на двамата, доста интересни неща има.
можеш ли да ми кажеш коя конкретна промяна цели срещу Ферари и помага на Макларън и Уилямс???
и хайде, ако не можеш да измислиш нищо да си признаеш, че говориш наизуст??
дееба, що ли продължавам да се дразня вече втора година на едни и същи глупости....
| |
|
Тема
|
Re: qualifying
[re: Sparhawk]
|
|
| Автор |
Eжko (F1 вентилатор) |
| Публикувано | 20.03.04 13:07 |
|
|
Ами не гледай само отпред де! То интересното не е само на "предния капак"!!!
| |
|
Тема
|
[re: Jair]
|
|
| Автор |
Maldini (фенка) |
| Публикувано | 20.03.04 13:17 |
|
|
Ако не бяха срещу Ферари, защо тогава повечето от тях станаха точно след сезона, когато Ферари имаше 15 спечелени състезания от 17? Защо не през 2004 или 2002, а точно през 2003?Защо не раздвижиха системата през някоя друга година, а точно миналата?
Относно забраната на Берилия-имам един въпрос кога точно видя тази доминация на Макларън?През 1998, кагато Хакинен спечели в последното състезание след като цяла година бяха равностойни с Шумахер? Или през 1999, когато Хакинен отново спечели титлата в последното състезение и то в конкуренция с Ървайн? Или по-скоро през 2000, когато Шуми спечели титлата? Много интересен вид доминация-когато преди забраната сте на едно равнище с основния ти конкурент!
Освен това точно единия двигател не е причина за спор, защото мисля, че още през 2001 или 2002 имаше такава идея.
Знам че Франк Уилямс и Рон Денис водят дело срещу новите правила, но доколкото си спомням то е срещу забраната на електрониката.
ПС: Никога не бих се информирала за Формула 1 от пресата, защото ми е напълно ясно, че пишат уникални глупости обикновенно. Примерно Алонсо остава трети, а Ферари имат двойна победа, а пък в оная боза "Ас" пишат колко велик бил Алонсо и как бил конкурент на Шумахер за титлата!!!
По мое мнение забраната за промяна на настройките след квалификациите наистина не бяха насочени само към Ферари, а въобще към Формулата-онова безумно състезание в бразилия едва ли е направило нещо добро за формулата.
Никога не казвай никога
| |
|
|
|
Да ти кажа честно за Алонсо - и аз го очаквах в първите 2 редици ... но както каза "не би"!
Обаче когато Сато се извъртя ми се стори че задницата му се удари отдолу - поне каточели нещо "издимя" отзад в средата на колата. А и останалите които имаха проблеми на тоя завой минаваха горе-долу по една и съща крива. Пилотите след тях каточели се "изтъркалваха" на тоя завой по-външно ... Не съм сигурен но май има някаква "бабунка" по средата на пистата ... за съжаление нямам запис че да погледна по-подробно
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|