Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:26 08.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Защо гумите на МШ не бяха сликове - обяснение...нови  
Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано30.09.03 10:06

както можете да се досетите - с картинки:
Картинка номер 1: предни гуми:

Задна дясна гума - добре си личат каналите:

Ето и една от F1-Live, за съжаление и тя на дясната:

Coming Back To Life (by Pink Floyd :-)

Тема в допълнение - скромен въпрос към Трола...нови [re: Vladi]  
Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано30.09.03 10:23

АКО ВСЕ ПАК гумите на Михаел са били нередни, ЗАЩО другите тимове не са подали контестация, както и НИКЪДЕ в интернет няма НИКАКВИ съмнения по този въпрос - може би ти си единствения, видял подобно нещо?

Тема Re: в допълнение - скромен въпрос към Трола...нови [re: Vladi]  
Автор Myминтpoл (Розовичък)
Публикувано30.09.03 10:57

Нали ти казах, че това го констатираха и комтираха 3-та коментатори на щатския спортен канал:

Steve Matchett - Race mechanic for Benetton Formula One team 1990-98 …

David Hobbs - Professional racer for 30 years in sedans, sports cars and GT cars … competed in Formula One, the Indy 500 and the Daytona 500 … F5000 champion in 1971 … Trans-Am champion in 1983 … 20 starts at the 24 Hours of Le Mans with a best finish of third (three times)

Peter Windsor - Williams sponsorship manager; Williams team manager; Ferrari General Manager … feature writer and columnist for F1 Racing … TV announcer for Fox Sports Net, Sky F1 Digital Plus, Speed Channel and ABC.

ако имаш въпроси, обръщай се директно към тях

Ако не бяха го коментирали и показвали на специални повторения сигур никога нямаше да го забележа - както никой в БГ не го е забелязал както изглежда.

Единия от тях между другото обикновенно през цялото време седи в питовете, разговаря с механиците и снася най-пресна информация директно!. Познай обаче дали от ферари са разрешили да погледне задните гуми - "the tyres were consealed and immediately taken back to the garage area..." толкова

Също така човека от пита потвърди, че от тойота са видели маневрата на шуми и са уведомили ФИА и коментаторите очакваха шуми да мине през бокса, но отговор така и не последва...

Между другото и 3-та са чистокръвни Англичани - това го казвам в случай че накой хитрец като Кобрата ми каже че Американците не разбират от формула...

Както се казва - на крив уй и гумата му пречи, драги ми Ross...

Тема Оооо, не се и съмнявам, че от Тойота са питалнови [re: Myминтpoл]  
Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано30.09.03 11:05

От Макларън също са питали по въпроса, направо да си го кажем - подали са контестация, но тя естествено не е уважена - почно по същите причини които аз описах в предната тема, ама в момента малко ме мързи да търся официалните изявления по повода. Толкоз по изпреварването.

Сега за гумите - аз ти доказвам със снимки, че канали по гумите на Михаел ИМАШЕ, ти само ми повтаряш, че така били казали ония коментаторите - хубаво де, не отричам че са го казали, обаче аз мога да кажа че, примерно Монтоя се е насрал в гащите си - ама докато не дам някакво доказателство, тва ще си звучи точно като думите на твоите коментатори, got it?

Btw. практиката на ВСИЧКИ отбори е гумите след питстоп ВЕДНАГА да се прибират в гаража. И съвсем нормално - щото по начина на износване може да се съди за работата на окачването и т.н....

Тема Re: Защо гумите на МШ не бяха сликове - обяснение...нови [re: Vladi]  
Автор lnsert-OFF (куцо пиле)
Публикувано30.09.03 11:11

обяснението със снимки е безпочвенно т.к. никъде няма обозначен час и дата, т.е. не е ясно дали току що се слагат или махат гумите

Press Ctrl-Alt-Del to continue ........

Тема Re: Оооо, не се и съмнявам, че от Тойота са питалнови [re: Vladi]  
Публикувано30.09.03 11:17

Човече!
Показваш ми някакви мътни снимки с адска резолюция на колата на шуми в движение...коя обиколка, колко време след като е сложил intermediate е снимано, а?

Аз ти казвам че тук по speed channel хората СПЕЦИАЛНО показаха на няколко пъти болида на шуми как влиза в бокса за смяна на износените гуми на ЗАБАВЕН КАДАНС - специално! Аз лично ГРАМ шарка не видях - ако ти си видял, добре!

Това е - за повече подробности - ползвай линка дето ти дадох да задаваш въпроси директно на коментаторите

Тема За недоверчивите:нови [re: lnsert-OFF]  
Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано30.09.03 11:20

Снимка 1 е от питстопа на Михаел Шумахер в 48 обиколка - кадър 68535 (45:41.400) от файла USA - 2.avi, намиращ се на

Снимка 2 е от 47тата обиколка - кадър 65372 (43:34.880) от същия файл :-)

Тема Ок, начи си говорим по принцип :-)нови [re: Myминтpoл]  
Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано30.09.03 11:26

Ей там долу съм сложил описание точно кога и къде са въпросните кадри.
Съжалявам, че нямаш достъп до бг сайтовете, но специално за теб, съм сложил въпросните файлове в eMule директорията ми:
ed2k://|file|USA.-.2.avi|354279424|860B00D92FDDD19A163690BBFC385333|/

И понеже виждам, че ти определено вярваш на твоите коментатори, аз просто повече няма да се занимавам с тоя въпрос - никой друг освен те тримата не е повдигнал подобен въпрос. За мен това просто е вид британска шумахеро-ненавист, доста често срещана сред британците (чудно що ли)...

На крив англичанин, гумите му пречат...

Тема Re: Ок, начи си говорим по принцип :-)нови [re: Vladi]  
Публикувано30.09.03 11:41

EMule някакво shareware ли е?

Ами честно казно вярвам им. Аз дефакто откакто дойдох тук се запалих сериозно да гледам Ф1 и то главно заради коментаторите да ти кажа - разликата е огромна!
Тия хора и особено екс-механика на Бенетон са ебаси ерудираните пичове със подробности директно от кухнята!. Въпросния очовек макар и Ингилиз е фен на Шуми, защото му е бил личен механик все пак и адски го уважава като професионалист който може да даде идеален фийдбек за настройването и усъвършенстването на болида.
И как никой от тях поне веднъж не се обърка кой кой е бе(шуми-бари, монти-ралф, етц.), поне веднъж за цяр - нъцки! През цялото време само интересни неща говорят, без да казвам че човека с калкулатора почти винаги е безгрешен :).
Бях си в БГ тая пролет и направо се потресох от коментара - ми то половината време ония се чудеха кой кой е! Заеби! По-добре да го гледам на немски поне да не се дразня .

Абе ще запиша и ще оцифровам Сузука да скиваш сам каква мания са ако искаш - само ми дай някво читаво фтп да ти го ъпна след това

Тема Re: Ок, начи си говорим по принцип :-) [re: Myминтpoл]  
Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано30.09.03 11:48

eMule - peer-to-peer клиент - www.emule-project.net

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.