Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:19 14.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Култард бил готов за титла  
Автор Jair (кюнец)
Публикувано18.03.03 07:50

не това не е тема изкарана от миналогодишния или по-миналогодишния архив

леко аматьорски превод на това кво казва пилота чиято мутра ефективно може да се ползва за доказателство на питагоровата теорема:
Мисля, че спечелих благодарение на опита и способността си да виждам и разбирам всичко около мен(от рода на с какви гуми да стартирам на изсъхваща писта, ама нейсе - и други таланти се оплетоха там)

по принцип не е зле думите да се свързват със снимка....после се чудим защо Ф1 запада.Ето и снимка:

шефа му какви ги дума:
Ако само за момент си помисля, че Дейвид не е в час мислите ли, че ще го оставя в тима?Никога не е бил по-силен отколкото сега....тук пълен Но комент.

ехххх, абе има и друго очарование в тоя спорт, не е само в състезанието.....

Тема Re: Култард бил готов за титланови [re: Jair]  
Автор Sev ()
Публикувано18.03.03 09:10

gotov bil
drajki

Тема ами данови [re: Jair]  
Автор kenny mccormick (Fu-Schnicken)
Публикувано18.03.03 10:06

психически се е подготвил
дори си е подговтвил речта за награждаването
"Драги фенове, драги мамо тате, драги механици
тази година ние показах на света че ние съм най-добрия пилот на света и най-агресивен и най-красив и всичките успехи на отбора се дължат на умението ми да работя в екип..."

RESPECT MY AUTHORITAH!

Тема Re: ами данови [re: kenny mccormick]  
Автор Sev ()
Публикувано18.03.03 10:24

a koga li ste doyde vremeto da q kaje tazi re4

Автор Toмac Kиpx (Магнат)
Публикувано18.03.03 14:24

И аз съм готов за титлата.
Шансовете са ни 50/50!!!!

www.premiere.de

Тема Re: Култард бил готов за титланови [re: Toмac Kиpx]  
Автор instinkt (M Power)
Публикувано18.03.03 16:08

6te go vidim tazi nedelya ko 6te napravi
toy vinagi tay govori ama....ni6to ne stava nay nakraya

BMW Power

Автор psoft (непознат )
Публикувано18.03.03 18:01

Нека се пораядва още няколко дена, няма лошо

Автор Lord Vader (тъмен бог)
Публикувано18.03.03 21:09

готов той ... за бой май ...

The Emperor is not as forgiving as I am.

Автор бaтe Гoйro (/Синюто мънисто)
Публикувано18.03.03 22:11

Аз голямо напъване се напъвах докато се сетя по какво щял да става шампион хубавия Дейви , ама се сетих най-накрая. Абе нейсе от напъване щях да свърша нещо , но добре , че съм пъргавелко. А kenny направо ме спука от смях , пък те и "Оскарите " ще раздават скоро.

Правило №1 : Не /си/измисляй правила!

Тема Конкурс за красота?нови [re: Jair]  
Автор Чapдaфoн ()
Публикувано19.03.03 12:04

Нещо не мога да вдяна - откога Ф1 е конкурс за хубост?
От маса време чета стотици тъпи постинги, в които водещият мотив е външния вид на Култард...
Квадратна челюст има и бившия министър на спорта в североамериканските съединени щати, австриецът А. Шварцнегер. За моя изненада обаче никой не е говорил така злобно по негов адрес... Нещо повече - той има доста почитатели заради участията си в известни холивудски продукции..Вероятно това се дължи на факта, че е изиграл роли на "добрия" герой, безспорния симпатяга, мъжагата с меч/картечница в силната десница, закрилникът на справедливостта...
Това, че шотландецът не пасва на нечии естетически възприятия излиза на преден план винаги, когато гениалният пилот от скудерията, стократният шампион, победителят на победителите, красивият и одухотворен благороден джентълмен, безспорният призьор на феърплея - германецът Михаел Шумахер по някаква причина не стъпи върху високото кубче от шперплат и не разлее шампанско във врата на гуруто Жан Тод...
Естествено на този принцип Х.П.Монтоя според установените у нас обичаи се превръща в "циганче".
Пак на същия принцип Франк Уйлямс е просто "сакато магаре".

Питам се - какво ли би станало, ако във Ф1 се появи пилот - очилат негър с гърбица? Нещо като оня снежнобял футболист с орловия поглед, дето ФИФА специално му даде разрешение да тича по терена с помощно средство-очила, за да вижда топката и да вкарва голове в Шампионската лига?
Малиииии! Що оплювки биха заляли Дир-а, ако такъв пилот не е в отбора на Ферари...!!!
Обаче - ако примерно цайсат негър дойде на мястото на Рубенс - как ли любителите на италианският тим ще трябва да се пренастроят, за да изглежда нелицемерно възхищението им към подобен субект???

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.