Тема
|
Monza
|
|
Автор |
instinkt1979 (M Power) |
Публикувано | 15.09.02 20:14 |
|
sramota na nashte(williams)
bravo na jaguar...te may malko si se opraviha a
...............................................................................
kimi kimief ....edin den ako ostavish dvigatelya bez da izbuhne shte pocherpya vsichki
.................................................................................
|
|
|
Кими няма грам вина, че Мерцедеса е боклук на квадрат.
Ако и ти си от тези, които си мислят, че един пилот може да претовари двигател във Ф1.... хм, няма да продължавам...
|
|
|
Кими е пич бре ... поне досега се доказа че прави малко грешки. И не смятам, че това днес е една от тях. 
You can't change me.
|
|
|
razbirase che nyama vina Kimi...ama mnogo stava na mersedes dvigatelite
kakto i da e.....as rakoplyaskam na jaguar za monza
|
|
|
1 Уилямс .... целият сезон си им е такъв един бъгав
2 хехе .... една птичка пролет не прави ... оправили са се звънци
3 Е па Кими са какво е виновен все едно да ми кажеш че за сезон 2001 Мика беше виновен - ти по добре да беше гледал гайдаря Дейви кви ги сътвори на първия завой та му се наложи бокс в 1-та обиколка 
There must be a reason why I am a king in my castle@-`--,--
|
|
|
мхм, вашество, я дайте малко инфо за т'ва влизане, щот нещо неможах да грокна к'во стана на старта с Култи?
--------------------------------------
Започва Път от моят праг...
|
|
|
начи
Давидко реши да уважи единия Джордън /не знам точко кой/ отзад но не успя и му се килна предния спойлер ;) ... уви задницата била по здрава от предницата а Дейв май не знае къде са му спирачките
Ей са ще викна Дейвид Брийн да ти го грокне, че ази моа само на Англически още ;))))
|
|
|
аха :-)
--------------------------------------
Започва Път от моят праг...
|
|
|
Принцесо ... в Империята няма място за селско-валхалския ви жаргон. Дори протоколните друиди срещат трудности с превода.   
You can't change me.
|
|
|
кхъ кхъ
в момента ям грозде а ти не се намираш на дворцов прием скъпи Родж  
ай са свободно и не стискай така ефеса   
|
|