Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:26 07.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Малко Новини....нови  
Автор Mиko (нямам...вече...)
Публикувано20.09.01 09:50

...за поуспокояване на страстите щото като гледам кви писания са настанали тук....

* От Протон(малайзийската автомобилна компания де) са отрекли да имат интерес във Ф1, това по повод скорошните партенки за коохперация на компанията с Минарди за производство на двигатели...

* Според италианската преса Ферари се интересували от двама италиански пилоти. Имена не се цитират , но се твърди че и двамата имали дългосрочни контракти с други тимове... това може би са Трули и Фисикела...(е то други няма де...)

* Ник Хайдфелд е малко разочарован от факта че неговият съотборник Кими Райконен е привлечен в Макларън. Ник има дългосрочен договор с Мерцедес още от времето преди да влезе във Ф1. Въпреки това Ник все още таи надежда да кара някой ден там...(абе и според мен доста пренебрегват Бързия Ник ама това е друга тема...)Ник казал че с таланта на Кими "малко се преувеличавало"

* За заместник на Кими Петер Заубер все още се колебае и преговаря на няколко фронта...Дженсън Бътън, Марк Вебер, Фернандо Алонсо, Фелипе Масса са част от имената в списъка...засега обаче все още нищо не е сигурно...

* Кеке Розберг е уверен че Мика ще се върне след година или две във Формула 1. Все пак мениджъра на Хакинен е леко резервиран и не смее да каже къде би карал Мика...а също така подмята че не се знае дали ще година Денис няма да се е отказал(от работата си де не от връщането на Мика?!??)...

* Еди Ървайн се надява Бурти скоро да се оправи и да се върне поне като тестпилот...

* Френцен май може да вземе около 7,5 милиона долара от неустойката по договора му с Еди Джордан...засега обче все още не е ясно къде ще кара догодина. Освен при Прост където е сега има шанс да отиде в Ероуз или пък да се завърне в Заубер...ето и още един кандидат за мястото на Кими...

* Лийдс Юнайтед също искат да участват в новтите серии Премиер-1...това е една идея от осоло две години съпътстващите Ф1 сътезания да не са на Ф3000 а на въпроната Премиер, като там да участват тимове спонсорирани от големи футболни клубове...и май нещата дооста са напреднали..твърди се че догодина през май (месец де) ще бъде първото състезание...

толкова засега ....

Тема коментарнови [re: Mиko]  
Автор Aurora (Schumi`s girl)
Публикувано20.09.01 10:02

мерси за новините

Хакинен е на 33г., ако не ме лъже паметта. значи след 2 години ще бъде на 35г. не казвам, че е невъзможно, но все пак ми се струва малко вероятно да се върне във Формулата:(
на мен лично ще ми бъде мъчно, защото откакто гледам Ф1 той винаги е участвал в нея, а и ми е донесъл доста емоции:))))

относно тази новина за двамата италиански пилоти, които се разглеждат като евентуални бъдещи пилоти във Ферари, вече не знам какво да мисля...коя все пак е официалната новина?:) в един сайт казват, че Рубенс е единствения пилот, от който Ферари се интересуват и няма да разглеждат други възможности, сега пък това...въобще...и изобщо:))

Тема Re: коментарнови [re: Aurora]  
Публикувано20.09.01 10:07

Ми де да знам...и аз си мисля че едва ли Мика ще се върне ...ама може пък и да успее...може би просто Дейвид е имал вече готов договор и за това...ама кой знае все пак...рано или късно всеки се оттгеля де...
колкто до италианците...то това си е голяма мечта на хората да си кара италианец във Ферари и да стане шампион разбира се де...преде година или две Фисикеля твърдеше че мечтае за Ферари...ама той с тоя дълъг контракт дето го има доста ще трябва да почака....

Тема Re: коментарнови [re: Mиko]  
Публикувано20.09.01 10:12

е, съвсем скоро четох интервю с Трули, който също мечтае за Ферари, че трудно намира сили да продължи всеки път, когато болида му се проваля малко преди края на състезанието, когато си е извоювал добра позиция на старта и е хвърлил толкова усилия...искрено се надявам 2004г. Трули да бъде в италианския отбор.
трудно ми е да си представя пилот, който не мечтае за Ферари, особено в момент като този, когато те са на върха:)

докога е контракта на Фисикела?

Тема Re: Ми доколкото ...нови [re: Aurora]  
Публикувано20.09.01 10:18

...си спомням Фисикела беше подлъган от дъртата лисица Бриаторе през 95-96 с десет(ако не ме лъже паметта де) договор....после го уреди в Минарди, даде го под наем на Джордан и след това си го прибра...сега незнам дали не е преподписан ама май ставаше въпрос нещо за три години....
а иначе съм съгласен кой ли не мечтае за Ферари или пък Макларън(може би малко по-малко напоследък) или пък за Уилямс....друго си е в топ тим...

Тема Re: коментарнови [re: Aurora]  
Автор Bobby (вилнеещ маниак)
Публикувано20.09.01 10:22

индивида човек е странно същество
абсолютно винаги и по всякакъв повод забелязва качествата на другия чак след после.....
помня как всички плюеха Митата Пенев докато беше треньор на националния, а като напусна - оцениха какви качества имаше да обединява играчите, да играят за едно (щото той нямаше какво да ги учи, те си бяха играчи от световна класа)...
същото и за Сена - тези които не му симпатизираха, чак като загина им се откъсна от сърцето да кажат 'той беше Велик'.....

Рори, нищо лично към теб.... просто забелязвам че ние хората сме си такива

Тема Re: коментарнови [re: Bobby]  
Публикувано20.09.01 10:32

не мога да не се съглася, че е така
въпреки, че за Сена нищо не мога да кажа, защото аз тогава не съм гледала Ф1...

оценявам Хакинен сега (тази година), когато абсолютно бях лишена от възможността да гледам двубоя между него и Михаел Шумахер. и си давам сметка колко интересна ми е била Ф1 през 2000г. и малко по-назад, когато двамата се бореха за титлата...

Тема Re: коментарнови [re: Bobby]  
Автор silent (някакъв)
Публикувано20.09.01 16:28

значи ще чакаме след някоя и друга година да откъсне от устата ти "шумахер
беше велик"..............

незабележим

Тема Re:нови [re: Mиko]  
Автор _GECATA_ (Ferrarist)
Публикувано20.09.01 16:45

Kontraktite ne sa tova ,koeto bqha ...
Ako ot Ferrarri reshat che towa e pilota koito im trqbwa ,te po primerana italianskite futbolni otbori shte zaplatqt nqkoi i drug dolar za da go imat

Be Quick Or Be Dead

Тема Re: [re: Bobby]  
Автор _GECATA_ (Ferrarist)
Публикувано20.09.01 16:52

Hakkinen se razwiwashe pred ochite mi ...Kogato stana za purwi put shampion izobshto (spored men razbira se) ne go zaslujawashe ...Mnogo mu pomognaha stranichni faktori i tn .no s vsqka sledwashta godina stawashe po dobur .Minallata godina i da beshe spechelil nqmashe da me e qd kakto prednite dwe godini

Be Quick Or Be Dead

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.