Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:52 13.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Тема Ferrari с новия двигател вече и на състезание  
Автор PKl (старо куче)
Публикувано13.07.01 10:57

Ferrari ще вдигнат мизата за световната титла на Английската Гран При, този уикенд, като се появят за първи път на състезание с новия двигател, който помогна на Михаел Шумахер да спечели два полпозишъна в последните 3 старта, независимо от много силната конкуренция на мощния двигател на BMW. Ferrari считат, че двигателя е достатъчно надежден за да завърши успешно състезанието.

За новия двигател се казва, че развива 840к.с., това е с 25 по-малко от BMW, но с 20 повече от досегашния на Ferrari и с 30 повече от произведения в Илмор двигател на McLaren. Предполага се че на Силвърстоун новият двигател би дал предимство на Ферари от 25 секунди за цялата дистанция.

Независимо от по-голямата мощност, която се намира под десния му крак, Шумахер все още смята McLaren и Култард за най-голяма заплаха на тяхното "домашно" състезание:

"McLaren бяха силни на Маникур и като цяло имаха проблеми по време на квалификацията. На тестовете на Силвърстоун, те винаги са били много силни и постоянни и аз никога не съм мислел, че те могат да бъдат слаби. Честно казано, никога не съм отписвал McLaren, няма да го направя и сега."

Остава да видим дали новият двигател наистина ще издържи цялата дистанция. Ако това стане, шансовете на Михаел са много високи.

Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.