|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ново правило за Франция
|
|
Автор |
PKl (старо куче) |
Публикувано | 28.06.01 10:19 |
|
Пилот който не може да стартира от мястото си за загряваща обиколка няма да има право да замени автомобила си с резервния.
Съобщението на ФИА гласи:
"Пилот, който иска да смени автомобила си, трябва да е излязъл от него и напуснал решетката преди 15 секундния сигнал, който непосредствено предшества старта на подгряващата обиколка. Това правило е въведено с незабавно действие, след постигнато единодушно съгласие между състезаващите се отбори."
Според мен е правилно. Достатъчно време мина за да бъдат направени "помощните" системи достатъчно надеждни така че автомобилите като минимум да могат да отлепят. А който чувства, че може и да не тръгне, да не се прави на умряла хлебарка, ами да си сменя автомобила докато му е времето.   
| |
Тема
|
Това
[re: PKl]
|
|
Автор |
Vladi (необразован) |
Публикувано | 28.06.01 11:36 |
|
единодушно съгласие много ме съмнява :-)
Иначе си е абсолютно правилно правилото :-)
Dream for a while of the things that make you smile...
| |
|
аре бе баси много си подозрителен
ей по подозрителен тип от теб не съм виждал!!!!!!!!
За България на три язовира!!!!!.
| |
Тема
|
Re: Ново правило за Франция
[re: PKl]
|
|
Автор |
$Senna$ (необуздан) |
Публикувано | 28.06.01 13:18 |
|
Най новите правила на ФИА за всички останали състезания-
1. Нямаш право да изпреварваш Ферари - ако изпревариш, наказание 40 сек в питстопа
2. Ако при опит да изпревариш Ферарито на Шумахер, последния ви избута в мантинелата, чакъла, предпазните гуми- сърди се сам на себе си. Не си спазил член първи
3. Не се сещам, но ще го измислят. Във ФИА работят професионалисти.
| |
Тема
|
[re: $Senna$]
|
|
Автор |
PKl (старо куче) |
Публикувано | 28.06.01 14:38 |
|
Ти какво, Ралф ли оплакваш. Няма нужда, самият той вече не го прави. Айде ще ти го цитирам и него:
"Това нещо наистина не е приятно за този който го получава, но той защищаваше позицията си, както правеше и по-късно по време на състезанието. Аз бих направил точно същото. ... Очаквам с нетърпение следващия наш дуел във Франция, надявайки се на по-добър изход за мен и точно това казах на Михаел по телефона."
За stop/go наказанието не съм чул да се е оплаквал някой. Все пак има си правилник. Макар че наистина за всички нас, които гледахме състезанието щеше да бъде доста по-интересно, ако не го бяха спирали.
| |
Тема
|
[re: $Senna$]
|
|
Автор |
_GECATA_ (Ferrarist) |
Публикувано | 28.06.01 14:39 |
|
prawilo purwo : Ignorwai wsichko kazano ot $Senna$
clen wtori :mnogo e zle
Be Quick Or Be Dead
| |
Тема
|
[re: _GECATA_]
|
|
Автор |
$Senna$ (необуздан) |
Публикувано | 28.06.01 15:09 |
|
В какво отношение г-н _GECATA_???
| |
|
ау супер!!!!!
и кога ще ги въвеждат?
red
| |
|
Те са в сила, мила моя
| |
|
не бях забелязала.
къде ли съм гледала???
винаги съм си мислила че ферари печелят защото са с най-добрите и издържливи коли и имат най-добрия пилот......явно съм глешала.....
red
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|