|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Re: За някои други храни.
[re: Люб]
|
|
Автор |
Изrpeв () |
Публикувано | 27.05.04 09:33 |
|
Аз съм я яла на салата, нарязана и намачкана, с лимон, сол, пресен лук и зехтин. Добре е 15-20 минути да престои, не ми пареше.
| |
Тема
|
Re: За някои други храни.
[re: Люб]
|
|
Автор |
xyaнджи () |
Публикувано | 27.05.04 20:08 |
|
По- горе има една рецепта за "Салата от коприва", тя не минава през топлинна обработка.
| |
Тема
|
Re: За някои други храни.
[re: Люб]
|
|
Автор |
Люб (свирчо) |
Публикувано | 27.05.04 21:21 |
|
благодаря за отговорите .
| |
Тема
|
Re: За някои други храни.
[re: Люб]
|
|
Автор | * (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.05 07:41 |
|
| |
Тема
|
Re: Като каза коприва. :)
[re: Изrpeв]
|
|
Автор | yarka (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.12.05 18:26 |
|
E за копривата всичко това е прекрасно но аз имам една много стара рецепта за хайвер от сушени червени чушки(чрез сушене се запазват най- добре веществата на плодовете и зеленчуците) Приготовлението е аналогично но чушките се запарват, смилат и подправят с олио, ябълков оцет(истински) чесън може и другите видове лук и маслини Добър апетит
| |
Тема
|
Re: Като каза коприва. :)
[re: yarka]
|
|
Автор |
Изrpeв (11) |
Публикувано | 10.01.06 12:09 |
|
Здравей и за много години!
Сигурно ще е много вкусно и полезно, но за съжаление ще мога да пробвам рецептата другата зима. В момента нямам сушени чушки.
| |
|
а кои храни са подходящи за човек, когото го боли стомах почти непрекъснато над месец?
| |
Тема
|
Re: болки в стомаха...
[re: cuddly]
|
|
Автор |
h. () |
Публикувано | 13.01.06 09:40 |
|
Я си кажи подробно какво ядеш и какви са ти диагнозите, ако си била на доктор. Ако не си била, от какво точно се оплакваш. Има разни работи, дето са полезни, но да видим за какво става дума.
| |
Тема
|
Re: Общо за покълването на семена.
[re: xyaнджи]
|
|
Автор |
Haтypaлиcт (татко+) |
Публикувано | 05.08.10 18:03 |
|
В отговор на:
Най- добре за покълването да се използва буркан.
Не, бурканът е най-неудното място за отглеждане на кълнове. Кълновете искат внимание. Те обичат МАЛКО влага и МНОГО въздух. А Когато растат отделят отпадъци и топлина и трябва често да се мият и проветряват. А с буркана се получава точно обратното - те получават много вода и малко въздух. Развъждат се невидими плесени и микроби, които съвсем не са полезни за здравето ви.
Точно с тази цел изобретих автоматична микроферма - вижте Тя автоматично ги продухва и промива колкото е нужно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|