|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Здравейте момичета, аз четох близо седмица за режима и се информирах доколкото можах. От днес стартирах и се надявам (ако не се почувствам зле) да спазвам режима няколко месеца. Имам един въпрос - нещо, което не разбирам: След приключване на ударната фаза, с какъв ден започва втората фаза - с Протеинов или Протеино-Зеленчуков? Питам, защото в книгата пише ударната фаза да е макс. 5 дни, а под лекарско наблюдение 7 или 10 дни. И по мойта логика - ако се продължи след ударните дни с още 5 дни протеинови от втора фаза - то...нещо има противоречие - ще излезе, че ударната фаза продължава и с 5 дни (примерно) от втора фаза. Та, по моята логика - предполагам втора фаза се започва с ПЗ? Или греша?
Благодаря!
| |
|
Официални приветствия за Lafeee & Sunlight, добре дошли !!!
Lafee, имаш много добър старт, успех и по-нататък!
Sunlight, почва се със смесени дни, правилно се досещаш! Успех!
-----------------
Дюканка в доживотна четвърта
| |
Тема
|
Re: Протеини в кутийки
[re: питaнe]
|
|
Автор |
Kukita () |
Публикувано | 25.11.08 16:08 |
|
Здравейте всички стартиращи режима на Дюкан! Желая ви упоритост и бързи успехи. Пък и дори да не са бързи, 100% ще се случат, така, че дерзайте!
Сега ми се ще конкретно да отговоря на питането на ПИТАНЕ. Не ми се рови в първата книга, но точно там някъде имаше нещичко за протеините на прах. Помня, че Дюкан не ги отхвърля, но ги препоръчва повече за трета и дори за четвърта фаза в протеиновия ден. Имаше и обяснение защо - мисля, че за да се избяга от честия прием на синтетични храни. Иначе казано, от време на време може да се разнообразяваме с тях (много са вкусни), но за замяна на едно хранене всеки ден мисля, че не стават. И лично аз на няколко пъти си правих от протеина на сина ми, и не съм имала забавяне от тях, но наистина рядко: 5-6 пъти общо за 8 месеца. И конкретно фирма - от по-големите фитнес зали купувам 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL на SCITEC NUTRITION. Много са хубави, с различни вкусове и са с най-високото протеиново съдържание, което открих на пазара. Струват си, макар да са скъпички - 950 гр. са около 60 лв.
| |
Тема
|
Re: Протеини в кутийки
[re: Kukita]
|
|
Автор | kopcичka (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.08 10:14 |
|
Здравейте милички,
При мен няма новини, успявам да задържав килограмите и се надявам да продължа в същия дух. Рада е права затова, че по.лесно се свалят килограмите, отколкото се задържат. Настройте се за това. Но нали целта оправдава средствата. Мечо Пух аз съм готова за среща и приемам каквото решите. Не мога да давам предложения за кръчма, защото отдавна не съм ходила. Мисля, че трябва само да бъде съобразена с това дали има режимни храни.
Това време много ме потиска, както и други от вас. Мисля, че зимния сезон е доста по-трудно в сравнение с лятото.
На всички желая успех и никой да не се отказва!!! Изживяването от постигнатия успех е неуписуемо. Всички мъки, колебания и до известна степен лишения си заслужават!!! Вервайте ми ЗАСЛУЖАВАТ СИ!
| |
Тема
|
Re: Протеини в кутийки
[re: kopcичka]
|
|
Автор | Paдa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.08 14:10 |
|
Хей,защо замлъкнахте за срещата??!Засега сме сигурни с Елегантното Мече,виждам,че и Корсичка ще се присъединиПишете на МЕчО Пух,имате адрес!
Както я карам- до срещата ще взема да се стопя съвсем,та да ви шашна!
Сега една случка с мен,която звучи като виц:С дъщеря ми срещаме общ познат,който я поздравява и отминава.Тя ме пита,защо не ме поздравява и мен,да не се сърди нещо...Аз отговарям,че вероятно не ме е видял,на която тя се кикоти"Е,ти като отслабна да не мислиш,че си станала и НЕВИДИМА??!"
В момента не работя и все ме влече към масата,ама толкова ходя колкото никога през живота си!Най-малко 4-5 часа дневно разхождам тяло,после денс,нещо като аеробика и каланетика ,чета ви най-редовно за утеха и тонус!Всеки Божи ден съм на кантара,не обичам да правя упражнения-мързел съм за това от малка.В понеделник и четвъртък-на протеини-предимно кисело мляко или бяло пилешко...За сега ми се отдава фаза 3 ,не мога да се оплача!
Успех на всички!Много ще се радвам,ако се осъществи нашата среща!ще има ли поне 1 мъж за цвят??!
| |
Тема
|
Re: Протеини в кутийки
[re: Paдa]
|
|
Автор | .... (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.08 19:37 |
|
Рада,качи някоя снимчица.....за стимул наш
| |
Тема
|
Re: Протеини в кутийки
[re: ....]
|
|
Автор | ..... (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.08 19:40 |
|
Рада,видях в таблицата че сега си 66кг.,а искаш да си 70 ли....
| |
Тема
|
Re: Протеини в кутийки
[re: .....]
|
|
Автор | Лopa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.08 19:45 |
|
какао и канела може ли да се прибавя кьм мляко или палачинката,а люто...
| |
Тема
|
Re: Протеини в кутийки
[re: Лopa]
|
|
Автор | Hиkи (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.08 19:48 |
|
Моята леля,която е на близо 70год. спазва режима и за седмица е свалила 4 кг.Значи режима деиства и при по-вьзрастни.
| |
Тема
|
Re: Отслабвам с Дюкан 24
[re: lafeee]
|
|
Автор |
Rossella (упорита) |
Публикувано | 26.11.08 21:18 |
|
Здрасти, права си за книжката с рецептите. И на мен ми се струват много нестандартни. Някъде в основната книга имаше рецепта за палачинка от трици, която си правя понякога като заместител на хляба, а и защото по друг начин триците не са ми вкусни. Рецептата за една тлъстичка палачинка (не бива да се прекалява) е следната:
2 с.л овесени трици смесваш с 2 с.л. пшенични трици и 2 с.л. обезмаслена извара, добавяш едно яйце, малко сол и омешваш с вилица (аз добавям и малко обезмаслено мляко). Като разбиеш сместа я сипваш на предварително нагрят тефлонов тиган с две капки зехтин на дъното. Печеш от двете страни.
Момичета, искам да ви споделя една невероятна дюканска гозба за фаза П+З, която сътворих вчера и си облизах пръстите. Става бързо и лесно.
За една порция: мятате една пил. пържолка на скара или на плоча, междувременно приготвяте следния сос в отделен съд на котлона, за предпочитане тефлонов: смесвате гъби с парченца пресни броколи и 3 с.л. обезмаслена извара, заливате с малко бяло вино, сол, риган, чубрица, чесън на прах (задължително), чер пипер. Слагате похлупак, за да не се изпари течността и изчаквате да се задуши всичко като от време на време разбърквате. След около 6-7 мин. на умерен огън сосът е готов. Изсипвате го директно от тигана върху готовата пържола и бон апети! Аз поръсвам и с малко пармезан. Чичко Дюкан казва, че това е най-нискокалоричното сирене, така че не е голямо прегрешение. Вкусът много наподобява на ястието "Пиле Рокфор".
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|