|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Няма да запомним 18 май 2009 г. с концерт на DM!   |  |  | Автор | VlOLATOR  (anathematized) |  | Публикувано | 14.05.09 19:56 |  |  | 

След два дни на смут и напрежение балканското депешарското войнство .

Всяко зло за добро - понякога май е септември, а септември - май!

Стискам палци на Дейв. Дано всичко с него бъде наред.

--------------------------------------
 Към слънцето с пресъхнали очи...
 Редактирано от VlOLATOR на 14.05.09 23:47. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няма да запомним 18 май 2009 г. с концерт на D  [re: VlOLATOR] |  |  | Автор | sister_of_night (NeonBlueDressеd) |  | Публикувано | 14.05.09 20:27 |  |  | 

стискайте палци и билети - Дейв да е ок - всичко ще е наред.
 нека очакваме с надежда отложен, а не отменен концерт.

чудя се в понеделник дали да не се разтушим по осиротелите афтър-партита?
 нямам настроение за отговор...по-скоро не мога да мисля днес. .. нещо не става.

the world in my eyes

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няма да запомним 18 май 2009 г. с концерт на DM!
[re: VlOLATOR] |  |  | Автор | TCP/lP (скромен) |  | Публикувано | 14.05.09 20:42 |  |  | 

Жалко.......колко чакахме този ден.....остава надеждата да обявят друга дата, поне ми звучи най-логично....

ДМШЛ!!!

|  |  |  
             |  |  | 

... лично аз ще го запомня с адска "суха" мъка... туй е -  не мога да пролея една сълза, поне да ми олекне... само мълча... даже музика не слушам...

... Losing ground is what it takes
 If you really want to fly ...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няма да запомним 18 май 2009 г. с концерт на DM!  [re: VlOLATOR] |  |  | Автор | lAM.. (Xer) |  | Публикувано | 14.05.09 21:57 |  |  | 

Не съм очаквала, че мога да се разрева по такъв повод... Но плаках...

офффф много ми е мъчно и гадно, че няма да изживея това парченце щастие..така разчитах на него.

Lay back for me
 The three of us in circus and in liberty
 It’s been too long..

|  |  |  
             |  |  | 

В отговор на:
 Дейв 

И той е човек, колкото и да не дава вид!

Ще си направят датата тук, уверен съм. Защото Depeche Mode не е група, а органично вплетена с феновете си материя. Изкристализирала под формата на пламтящ в очите знак, белязал общество от споделено влюбени помежду си орди.

През 2006-та Мартин и Дейв бяха стъписани от балканската жажда за концентрирана меланхолия, няма да си позволят да не се впуснат отново в тоз безподобен енергообмен.

Отивам да изгледам една бутилка водка и да гаврътна един  за облекчение.

--------------------------------------
 Към слънцето с пресъхнали очи...
 Редактирано от VlOLATOR на 14.05.09 23:50. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  предрусало е момчето  [re: VlOLATOR] |  |  | Автор | brat (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.05.09 23:06 |  |  | 

да.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ...  [re: VlOLATOR] |  |  | Автор | brat (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.05.09 23:12 |  |  | 

готино, пич...
 :D

|  |  |  
             |  |  | 

Това мисля е в Париж, not sure, но си спомням, че този концерт го излъчваха по бг телевизия преди 15-ина години или нещо от сорта и го имам записан на VHS. Колко съм го гледал не е истина. А Дейв тука си е яко друсан, но това беше периода, в който много друсаше.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няма да запомним 18 май 2009 г. с концерт на DM!  [re: lAM..] |  |  | Автор | TheExorcist (Пикая Лед) |  | Публикувано | 14.05.09 23:17 |  |  | 

Дано не го отменят в О2 на 30-ти, че имам билет. Междудругото, преди да се сдобя с билета от ибея, понеже билетите беха солд аоут още Декември, сериозно обмислях възможността да летим до София специално за този гиг. Дано назначат някаква дата за лятото.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички) |   | 
 |