|  | | 

| 

| 

| Тема |  Никой ли не се интересува вече от корупцията. |  |  | Автор | bosanova (боса по асфалта) |  | Публикувано | 04.03.10 03:23 |  |  | 

И никой ли не се интересува от корупцията при земеделските семи?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Никой ли не се интересува вече от корупцията.  [re: bosanova] |  |  | Автор | westminster (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.02.11 04:38 |  |  | 

Какво имаш предвид - купуват ги евтино от селяните,а после ги продават скъпо на други или строят хотели?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Никой ли не се интересува вече от корупцията.  [re: bosanova] |  |  | Автор | RURK (непознат
) |  | Публикувано | 21.03.14 11:45 |  |  | 

korupciq ne e samo podkup  KORUPCIQ E KOGATO MOJE6 DA VZEME6 KREDIT OT 1 BANKA s 1000  procenta  lihva ili  40 nqma zna4enie  a drugata  ti kazva NE vuprosa e kak ednata moje a drugata NE

|  |  |  
             |  |  | 

Навсякаде е ! Няма отърване !

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Никой ли не се интересува вече от корупцията.  [re: bosanova] |  |  | Автор | kkrekk (krechetalo77) |  | Публикувано | 23.08.20 09:51 |  |  | 

баща ми се интересуваше и  този интерес не се толерираше - а беше агроном.  мързи ги да гледат. какви земи, какви пет лева?

|  |  |  |  

|   | 
 |