|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
А твоето сектанско мислене и озлобление към жените в каква среда са се развили?
| |
|
ribeto,
Бог ми е подарил трима сина и аз като родител ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, СПОРЕД ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ СТРАНА, те да останат хетеросексуални, докато са под моето попечителство!
Ще се боря със всички законни средства срещу РЕКЛАМИРАНЕТО на хомосексуализма и подобни перверзии!
Да, агресивен съм, но според рамките на закона!
Не съм съгласен едно малцинство да ДИКТУВА и ИЗНУДВА мнозинството от българските граждани.
Вие не се борите за права, защото вече си ги имате!
ВИЕ ПРОСТО ИСКАТЕ ДА УВЕЛИЧИТЕ ГЕЙОВЕТЕ, ЛЕСБИЙКИТЕ И БИСЕКСУАЛНИТЕ, ЧРЕЗ АГРЕСИВНА РЕКЛАМА!
Затова и аз ще се боря да останем хетеросексуалните мнозинство в тази страна!
Това е в интерес на сигурността, просперитета и възпроизводството на нацията ни!
Имам право на това все още, нали?!
Самата ваша рекламна кампания е агресивна и по тази причина съвсем естествено, предизвиква енергичен отпор от страна на хетеросексуалните. Вие обаче УМИШЛЕНО целите чрез психологическо въздействие върху хора с лабилна психика, да предизвикате изблици на реална агресия спрямо вас. Това е част от вашата стратегия. За вас е важно да бъдете жертви, за да предизвикате съчувствие в обществото. Няма да се учудя, ако и сами плащате на разни психопати да ви обиждат и пердашат, от време на време, за да получите по-голямо влияние в обществото! Лицемери!
Бог ни заповядва да ОБИЧАМЕ грешниците, но да МРАЗИМ делата (греховете), които вършат. Аз мразя делата (греховете) и начина на живот, които вие, гей активистите, рекламирате!
Редактирано от kolio_kolev на 27.06.08 11:46.
| |
Тема
|
Re: само не можах да разбера -
[re: BlackWolf]
|
|
Автор |
Roxy (rascal) |
Публикувано | 27.06.08 11:47 |
|
защо ти цитираш една наистина долна измет, каквито са т.нар. български националисти?!
и не, не съм против гейовете. това, което ме дразни попринцип, са травеститите, както и шкембестите бели мъже с полички от моркови, смешни натруфени костюми или шарен грим. но ако говорим за откритото, показно изявяване на телата и сексуалността, то един карнавал в Рио де Жанейро е не по-малък парад на хетеросексуалността, затова в подобни случаи мерките би трябвало да са реципрочни...
| |
|
ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, СПОРЕД ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ СТРАНА, те да останат хетеросексуални, докато са под моето попечителство!
Ти май наистина си въобразяваш, че зависи от теб.
ВИЕ ПРОСТО ИСКАТЕ ДА УВЕЛИЧИТЕ ГЕЙОВЕТЕ, ЛЕСБИЙКИТЕ И БИСЕКСУАЛНИТЕ, ЧРЕЗ АГРЕСИВНА РЕКЛАМА!
Що за глупости! Ти би ли легнал с мъж, защото ти харесва например музиката на Елтън Джон? Какво ще кажеш и да се бориш хората с тъмни очи също да останат мнозинство? Защото това е въпросът - доколко хомосексуализма е генетично обослувен и доколко е въпрос на избор. Аз знам, че повечето се раждат хомосексуалисти. Другите стават такива, защото ги е страх от жените и не могат да общуват нормално с тях. (всъщност метлата въпреки претенциите си е по-застрашен да стане гей). Бори се с вятърни мелници, щом си нямаш истински проблеми. Или се опитай да задържиш земното магнитно поле в сегашните граници - това има повече смисъл.
| |
|
>> ВИЕ ПРОСТО ИСКАТЕ ДА УВЕЛИЧИТЕ ГЕЙОВЕТЕ, ЛЕСБИЙКИТЕ И БИСЕКСУАЛНИТЕ, ЧРЕЗ АГРЕСИВНА РЕКЛАМА!
Що за глупости! Ти би ли легнал с мъж, защото ти харесва например музиката на Елтън Джон? Какво ще кажеш и да се бориш хората с тъмни очи също да останат мнозинство? Защото това е въпросът - доколко хомосексуализма е генетично обослувен и доколко е въпрос на избор. Аз знам, че повечето се раждат хомосексуалисти. Другите стават такива, защото ги е страх от жените и не могат да общуват нормално с тях. (всъщност метлата въпреки претенциите си е по-застрашен да стане гей). Бори се с вятърни мелници, щом си нямаш истински проблеми. Или се опитай да задържиш земното магнитно поле в сегашните граници - това има повече смисъл.
---------
Не харесвам музиката на Елтън Джон, защото творчеството на всеки човек е отражение на неговата същност и начин на живот. На всякъде в неговите произведения се вижда рекламата на неговата "нормалност" (сексуалност). Това ме дразни. Ако не става дума са сексуални отношения, виртуални, неосъзнати, плутонични или физически, тогава защо се класифицират тези групи като СЕКСУАЛНИ малцинства и в частност, защото Е. Джон, например, така афишира своята сексуалност. Не харесвам музиката му, както и начина на живот, чийто проповедник е!
Опитваш се да манипулираш, внушавайки, че подобна позиция е вид дискриминация. Законът в Р. България изключва дискриминацията, както на расова така и на сексуална основа. А аз изрично подчертах - с всички законни средства!
Ироничният стил на написаното възприемам като едно от вашите стандартни клишета (ако сте против гейовете, значи сте също и против тези с тъмни очи, значи сте расисти!). Манипулативни внушения и с препратка на безпочвени обвинения.
Ще ви спестя остроумието си по адрес за гейовете и гей активистите да не разводнявам темата.
Аз не съм расист, и не дискриминирам никого! Но, едновременно с това съм против РЕКЛАМАТА на тези общности!
Моето лично мнение е ,че децата стават хомосексуалисти ПРЕОБЛАДАВАЩО заради средата, в която живеят. НИКОЙ НЕ СЕ РАЖДА ХОМОСЕКСУАЛЕН! Това са пълни измислици, макар и облечени в авторитетни „научни“ доводи!
А като християнин ще кажа: за децата, последствията от греховете на родителите и последиците от греховете на обществото в което живеят, ги тласкат и към хомосексуализъм, и към наркотиците и към самоубийствата. После това става под тежестта на собствените им грехове. Грехът изменя естеството на човека, в частно и неговата сексуалност!
Лечението се нарича покаяние (промяна) и спасение чрез вяра в Христос!
Друг път за промяна няма.
Но, на гейовете им харесва да са такива ,те не търсят начин да се освободят от това НЕ ЕСТЕСТВЕНО състояние, в което се намират и затова и ще си останат такива завинаги.
А такива като теб, които им помагат да останат в греховете си, ще отговарят за подстрекаване (съблазняване, рекламиране) на другите да вършат грях.
Настина, тази борба (с грехът) изглежда като борба с вятърни мелници в твоите очи, но не и в моите! За мен е начин на живот. Въпрос на гледна точка.
Редактирано от kolio_kolev на 27.06.08 13:11.
| |
|
Нещо не си обърнал внимание на това,което написах за Църквата...и за заповедите й!
Нито плащам,нито моля някой да ме харесва. Нито си правя реклама като хетеросексуалните,които си мислят,че са единствени на тази планета! Вие сте тези,които всеки ден си правите реклама.
| |
|
Ти нещо не си чел книги за хомосексуалността или си мислиш,че когато Църквата каже,тогава хората трябва да правят любов и секс, тогава трябва да се хранят, тогава трябва да спят,тогава трябва да работят и т.н.
Вземи чети нещо и после ми говори за това какви стават,от какво стават и дали се раждат такива,или не. Щото аз на приказки от Библията не вярвам. Пък какви ще станат твоите деца не е мой проблем и не ме интересува. Само гледай да им оставиш пространство за дишане,че тя Библията доста задушава.
| |
|
Един мъж да целуне една жена на публично място не е реклама, а просто обичайният начин на живот на болшинството хора на тази планета!
Но, подобна целувка СЪЩО може да се изврати в доста неприятна, лигава и дразнеща гледка.
Аз също съм против показността в сексуалните отношения спрямо всички сексуални "течения".
| |
|
Неприятна за ТЕБ и за други като теб.Болшинството.В това болшинство едва ли всеки мисли точно като теб. Един хетеросексуален може да каже,че това е отвратително,друг може да каже,че това не му пречи лично, трети може да каже,че всеки има право на индивидуалност и т.н.
Айде да не казвам каква простотия се лее навсякъде и когато започне спор кой е по-по-най в чисто човешки аспект,поне 90% изтъкват сексуалните си качества на първо място.
| |
|
>> Ти нещо не си чел книги за хомосексуалността или си мислиш,че когато Църквата каже,тогава хората трябва да правят любов и секс, тогава трябва да се хранят, тогава трябва да спят,тогава трябва да работят и т.н.
----------
Такива като тебе Библията не само ги задушава, ограничава и спъва, ами направо ги отвръщава. Който обича греха, не може едновременно с това и да обича Бог!
>>> Вземи чети нещо и после ми говори за това какви стават,от какво стават и дали се раждат такива,или не. Щото аз на приказки от Библията не вярвам. Пък какви ще станат твоите деца не е мой проблем и не ме интересува. Само гледай да им оставиш пространство за дишане,че тя Библията доста задушава.
---------------
Повярвай ми, не е проблемът в четенето, а в приемането. Може и много да си чел и да не си съгласен... Не считам себе си за човек невеж и незапознат, а такъв правещ доброволен и разумен избор.
На мен пък, записаното Божествено откровение - Библията, ми дава мъдрост, сила и свобода.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|