Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:58 10.07.25 
Религия и мистика
   >> Християнство
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Re: Гей парад в Софиянови [re: nimo1968]  
Автор пpocтo1чoвek ()
Публикувано26.06.08 22:18

Ние можем да си философстваме, но това няма да промени фактът, че хомосексуализмът е грях и като такъв е гнусен в очите на Бога. Все пак, не сме си го измислиси, пише го в Библията. А и каква по-голяма грижа от това да покажеш някому, че пътят му е грешен и го води към погибел. Все пак Църквата трябва да се грижи за паството си и за това има неща като анатеми и прочие, за да се отделят болните, за да не заразят другите, не е злобност, съдливост или каквото друго се сетиш, а е грижа. Няма да се радваме, ако хомосексуалните се пържат в ада ... що за безумие и радост, та нали заради това и ние бихме се пържили в ада. А и всяка душа е скъпа на Бога, за това няма как да подкрепим хомосексуланите в тяхния грешен път, защото те са скъпи, а евтино се продават и погубват по този начин.

Тема Re: Гей парад в Софиянови [re: kyпoнa тeчe]  
Автор Бaн Чao ()
Публикувано26.06.08 23:05

Искаш да кажеш, че нямаш баба и дядо ли? Ми така ще е - хомосексуалистите не могат да имат собствено поколение.
Осаналите ти думи са симптоми за дълбоко вкоренено робско поведение.

Тема Re: Бъди НЕтолерантен!нови [re: ribeto]  
Автор exsellent (непознат)
Публикувано26.06.08 23:13

ДА, ако БПЦ подкрепи нетолерантните нормални нацисти,то БПЦ ще докаже какви свестни христиени има...мислят само за бой и убиване.
Не... наистина не мога да го разбера !!!! Ще застанете на страната на педалите и ще осъдите момчетата които се опитват да защитят обществото и морала от тази лайняна боляст педерастията.... Наистина мозаците ви са промити и не различавате добро и зло!

Тема Re: Гей парад в Софиянови [re: Пpипaднaл Aнreл]  
Автор Dankata (Daniel)
Публикувано26.06.08 23:50

Чакай малко само да те питам няколко неща. Първо защо се гневиш? Това не е ли грях също? Откъде на къде ти ще си Божие дете,а другите няма да са? Второ, къде прочете че трябва да забравя за сексуалността си? Защо говориш наизуст?

Първо на първо, миличка, има разлика между гняв и възмущение. Не че не мога и да се разгневя, но в случая се възмущавам.

За това кои са деца на Бога, пише ясно в Библията:

Галатяни 3:26

'' Защото всички сте Божии чада чрез вяра в Исуса Христа.''

От тук нататък, ако ти имаш интерес, можем да говорим защо е необходимо промяна, както в сексуалноста, така и за други неща. Ако нямаш такъв интерес, събирай си барбитата и отивай да си играеш с приятелките.

Лука 10:27

Тема Re: Бъди НЕтолерантен!нови [re: Kaлoмaин]  
Автор BlackWolf (ловец)
Публикувано27.06.08 01:50

Познавам няколко такива... Истерични, префърцунени, напарфюмирани и фризирани. С една дума - отрепки.

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

Тема Re: Бъди НЕтолерантен!нови [re: BlackWolf]  
Автор Kaлoмaин (търсеща)
Публикувано27.06.08 07:14

И аз познавам няколко и не са нито истерични, нито напарфюмирани, нито отрепки - не знам къде си ходил, за да се сблъскаш точно с напарфюмирани.
Може би точно заради това се оказаха толерантни и идеалисти.
Познавах и деца, които сигурно ще станат такива, и виждах колко неловко и объркани се чувстват. Последното което им трябва, е да ги разнасят като чучела и да се сблъскват с презрението на хората, за които очевидно сексуалната ориентация е критерият за отрепка или не!

Аз смятам, че има и много по-важни качества, въз основа на които да си изградя мнението - и то за всеки поотдело и да не ги слагам под общ знаменател. Има страшно много хетеросексуални, които като хора са отвратителни. Нямам причина да си пълня съзнанието с омраза и презрение към хора, от които не съм видяла нищо лошо, само защото са гейове. Вярно, че могат да се окажат конкуренция, но това не е причина.
Не мога да си представя, защо тези, които ти познаваш са все префърцунени. Може би само тях разпознаваш.

Тема Re: Бъди НЕтолерантен!нови [re: exsellent]  
Автор Kaлoмaин (търсеща)
Публикувано27.06.08 07:22

Ако беше болест фармацевтичната промишленост щеше да се намърда в нишата. Никой не застава на страната на педалите - просто някой хора отказват да приемат сексуалната ориентация като зло. Което е разбираемо, особено при положение, че има и неща като злоба, агресивност, лицемерие, отмъстителност, алчност и т.н. - които наистина се отразяват на начина ни на живот много повече отколкото привличането на гейовете от себеподобните им.
Преди векове са избили хиляди евреи в Европа, защото някой казал, че те са отровили кладенците. Няма значение, че и те са измирали. Тези глупости за опасност от хомосексуалистите съществуват само в болни съзнания. Изместване на проблема, за да не се наложи да се решава истинският.

Сексуалният живот на някои хора трябва да стане обществен проблем, за да не види обществото, че всъщност е загнило не заради тях. Да има враг - защото иначе може да се потърсят истинските причини за проблемите.

Тема Re: Бъди НЕтолерантен!нови [re: Kaлoмaин]  
Автор BlackWolf (ловец)
Публикувано27.06.08 08:32

Ами имах "щастието" да имам един такъв колега, да уча с един подобен и пр. Местата са университет, доста прилична фирма, държавно учреждение... Наблюдавал съм ги достатъчно дълго, така че мнението ми остава непроменено.

Тази измет сега прави гей-паради иминно поради търпимостта на такива педалозащитници като теб.
И още нещо. Пак повтарям - няма гейове. Има педерасти. Долни педали.

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

Тема Re: Бъди НЕтолерантен!нови [re: BlackWolf]  
Автор Kaлoмaин (търсеща)
Публикувано27.06.08 08:55

Ако нямаше такива като теб, които да беснеят от съществуването им - което не те сами са си избрали - изобщо не биха се афиширали толкова демостративно. Иначе казано - не такива "педалозащитници" като мен са причина за парада, а такива хора като теб, на които им пука от това кой с кого прави секс. Даваш им само две възможности - или да се гръмнат или да се опълчат демонстративно срещу хората, които биха ги гръмнали. Ти какво би избрал на тяхно място?

Тема Re: Бъди НЕтолерантен!нови [re: exsellent]  
Автор ribeto ()
Публикувано27.06.08 09:22

Застанете на която страна си искате,бе! Какво ще промените? Хомосексуалността на едните? Агресията на другите? Нищо няма да се промени! Ами погледнете хетеросексуалните - те не парадират ли постоянно със своята сексуалност - къде ли не, по реклами с голи тела на жени или с текстовете на песните,като че ли това е нещо нормално!После родителите се чудят защо децата им знаят толкова неща за секса и говорят глупости...погледнете си децата - новото поколение,което още в училище започва да убива и да извършва насилие..а това вече става все по-често и по-често... от непълнолетни. Всичкото им наред на хетеросексуалните,че седнали да се занимават с хомосексуалните!
Значи,според теб,както разбирам, един агресивен подход към ситуация, която ТИ не одобряваш/тук става въпрос за ТВОЕТО виждане,което е различно от МОЕТО/ е много по-нормален от смирението,което уж изповядваш? Тук Църквата няма общо,защото това не е МОЯ избор. И не давам да ме осъждат за някакви си грехове хора,смъртни като мен. Това,какво ще стане с мен след смъртта ми,вече не е ТВОЙ проблем.ОК? Ама какво пишело в Библията,това вече е ТВОЯ избор.Този парад е ситуация,която с нищо не пречи на хетеросексуалните и не цели да им пречи. Агресията идва от хетеросексуалните. А нали знаеш,че насила хубост не става...Ако си мислиш,че със зло ще стане,ами да ти кажа още отсега,че няма да стане! Защото има един момент в който религията става фанатизъм и не подбира средства за постигане на целите си. Аз това го наричам тероризъм. Пък ти квото щеш ми говори.

И още се учудвам на хора,които се приемат за месии и които си мислят,че те единствени са прави и безгрешни,а всеки,който не мисли като тях и има друг избор/защото има право на свободен избор/ трябва да бъде пратен на кладата!

Така,че ясно ми е кой на кого промива мозъците.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.