|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Уморително е да го прави постоянно. :) освен това при мейлите има и забавяне така че няма да стане много бързо
| |
|
Не бива да ги бием, нека си умрат без отговор. Ако не е някой от активно пишещите, то нека ги игнорираме без отговор и темата ще изпадне.
Обичам сиамските котки, мощните мотори, хевиметъла ...
| |
|
Аз съм по-скоро против точно по причините, които изтъкна Zhimi. А и не мога да разбера какво им се връзвате на такива психически неуравновесени и умствено нестабилни лица . Просто не им пишете ..... И аз чета какво става, но подобни теми не предизвикват у мен нищо друго освен снизходителна усмивка.
| |
|
A не им се вързам аз, ама явно някой не могат да се удържат да не отговорят. Най-неприятното беше, че се намеси име, чийто собственик на никого лоша дума не е казал досега (или поне аз не съм видяла).
Иначе и аз съм по-скоро против, но поради причините, които изтъкна Гатофила най-вече. Пуснах темата единствено, за да се чуе какво мислят останалите.
Сега ще пиша на админа и да затрие темите. Дано и адреса се окаже статичен. Стискайте палци. Тогава ще се окаже, че сме се оттървали от въпросното говедо веднъж завинаги
Природата, изглежда, понякога е голям шегобиец Редактирано от Sometimes на 06.02.07 09:12.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|