|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
България-Канада, разлика в отношенията
|
|
Автор |
kanadets () |
Публикувано | 21.02.03 01:29 |
|
В един от по-долните тредове бе зачекнат въпроса за това каква е разликата в отношенията между хората (мъже и жени) в България и Канада.
Последното което казах там е:
"Основната разлика, според мене, е че канадките са много върли феминистки. Нямам нищо против равенството на половете, ама държанието на канадките на моменти опира до шовинизъм. В стремежа си да бъдат силни и незвисими, често забравят че най-голямата сила на жената е именно в това, че е жена . А те си мислят че, като не позволяват на никого да им плаща сметките, или да им отваря вратата, или да им отстъпва място в автобуса, демонстрират голяма независимост и равенство".
| |
Тема
|
Re: България-Канада, разлика в отношенията
[re: kanadets]
|
|
Автор | TO (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.03 01:37 |
|
a povecheto pati te ostaviat da im plashtash i smetkite :-)
zatova - date a stripper - te sa emancipirani i plashtat i za dvamata :-)
no seriozno
dori i majete tuk ne sa maje a sa niakvi vlechuga ako ne sa pederasi
malko sa istinskite maje koito ne misliat kato vazhvaliavanite ot Access bezgrabnachni plunki koito dori ne smeiat da si zashtitiat stranata
a sled 50-60 chasa rabotene i kato vkluchim hokeya to ne ostava vreme za seriozna vrazka a si cruisevat kakto mogat - mashinalno
| |
Тема
|
|
|
Автор |
@@ (песимист..) |
Публикувано | 21.02.03 01:43 |
|
abe te zatova kanadosite si tarsjat ja ruskin4e, ja filipin4e, ja o6te ne6to za jena, samo da ne e mestna godzilaPretencii do nebeto, organizacii si imat, abe i zakonat zdravo gi pazi, pazi boje...sled razvod s edna takava edno prijatel4e, believed or not, objavi bankrut i napusna Canada. Stajni mu jivota...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Lora (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.03 01:46 |
|
Kavalerstvoto e edno ot NAI-GOLEMITE kachestva na muja. V Bg e mnogo riadko sreshtano i moje bi zatova e tolkova VISOKO ceneno.Tolkova malko i elementarni neshta sa neobhodimi na edin muj da specheli edna jena che napravo se chudia kak tolkova muje imat problemi s tova.
Znaesh li za purvi put v Sofia kogato biah na 18 edin muj mi podade ruka kato slizah ot avtobusa.Tolkova goliamo vpechatlenie mi napravi tozi fakt che oshte go pomnia
Nemoga da poviarvam che normalna jena dori kanadka ne bi ocenila tova
prosto e absurd
| |
Тема
|
[re: @@]
|
|
Автор | TO (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.03 01:45 |
|
Rod Steward kaza che kato reshi da se jeni pak, vmesto da go pravi shte si dade polovinata imoti na niakoia nepoznata fusta
| |
Тема
|
[re: TO]
|
|
Автор |
@@ (песимист..) |
Публикувано | 21.02.03 01:52 |
|
ne barkaj dating s bitching...
| |
Тема
|
[re: Lora]
|
|
Автор |
kanadets () |
Публикувано | 21.02.03 01:53 |
|
Не само, че не го оценяват, ами ако се опиташ да проявиш кавалерство, те гледат като извънземно. Наскоро се качвах по стълбите заедно с 2 колежки, едната канадка, другата някъде от Южна Америка. Аз стигнах първи до вратата, отворих я и им направих път да минат. Южноамериканката се усмихна, благодари ми и мина. Канадката ме погледна като тресната с мокър парцал, замисли се 3-4 секундии и също мина, но не обели нито дума и очевидно беше много възмутена.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
@@ (песимист..) |
Публикувано | 21.02.03 01:53 |
|
abe ne go griji good old Rod..toj i s 10% 6te prejivee
| |
Тема
|
[re: Lora]
|
|
Публикувано | 21.02.03 01:59 |
|
EEEEEEE,tova e chovek da e moderator kak go premesti tova tuk,tukmo si pomislih vzeh da vlizam neregisrirana i niakoi izpolzva momenta
Ako biahme poveche jeni tuk shiah da gi pomolia da napraviat edna klasacia na mujkite kachestva i sam da se ubedish che sum prava
Vij za smetkite i az ne obicham da mi gi plashtat
no ima i drug moment
edin muj moje da nakara edna jena da se chuvstva nai-krasivata v edin restorant da kajem
no moje i s povedenieto si da ia nakara da se pochuvstva kato nishtojestvo
sigurno kanadcite taka praviat i zatova kanadkite taka reagirat
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.02.03 02:04 |
|
Rod Steward beshe jenen za edna stahotna rusa madama pone 20godini po-mlada ot nego i mislia che si zaslujava parite
nali i ti po takiva si padash
rusite shvedki sus sinite ochi obichat povechko zelenki hartiiki
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|