Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:38 07.02.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема България-Канада, разлика в отношенията  
Автор kanadetsМодератор ()
Публикувано21.02.03 01:29

В един от по-долните тредове бе зачекнат въпроса за това каква е разликата в отношенията между хората (мъже и жени) в България и Канада.
Последното което казах там е:

"Основната разлика, според мене, е че канадките са много върли феминистки. Нямам нищо против равенството на половете, ама държанието на канадките на моменти опира до шовинизъм. В стремежа си да бъдат силни и незвисими, често забравят че най-голямата сила на жената е именно в това, че е жена . А те си мислят че, като не позволяват на никого да им плаща сметките, или да им отваря вратата, или да им отстъпва място в автобуса, демонстрират голяма независимост и равенство".

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: kanadets]  
АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 01:37

a povecheto pati te ostaviat da im plashtash i smetkite :-)
zatova - date a stripper - te sa emancipirani i plashtat i za dvamata :-)

no seriozno
dori i majete tuk ne sa maje a sa niakvi vlechuga ako ne sa pederasi
malko sa istinskite maje koito ne misliat kato vazhvaliavanite ot Access bezgrabnachni plunki koito dori ne smeiat da si zashtitiat stranata
a sled 50-60 chasa rabotene i kato vkluchim hokeya to ne ostava vreme za seriozna vrazka a si cruisevat kakto mogat - mashinalno

Автор @@ (песимист..)
Публикувано21.02.03 01:43

abe te zatova kanadosite si tarsjat ja ruskin4e, ja filipin4e, ja o6te ne6to za jena, samo da ne e mestna godzilaPretencii do nebeto, organizacii si imat, abe i zakonat zdravo gi pazi, pazi boje...sled razvod s edna takava edno prijatel4e, believed or not, objavi bankrut i napusna Canada. Stajni mu jivota...

АвторLora (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 01:46

Kavalerstvoto e edno ot NAI-GOLEMITE kachestva na muja. V Bg e mnogo riadko sreshtano i moje bi zatova e tolkova VISOKO ceneno.Tolkova malko i elementarni neshta sa neobhodimi na edin muj da specheli edna jena che napravo se chudia kak tolkova muje imat problemi s tova.
Znaesh li za purvi put v Sofia kogato biah na 18 edin muj mi podade ruka kato slizah ot avtobusa.Tolkova goliamo vpechatlenie mi napravi tozi fakt che oshte go pomnia

Nemoga da poviarvam che normalna jena dori kanadka ne bi ocenila tova
prosto e absurd

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: @@]  
АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 01:45

Rod Steward kaza che kato reshi da se jeni pak, vmesto da go pravi shte si dade polovinata imoti na niakoia nepoznata fusta

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: TO]  
Автор @@ (песимист..)
Публикувано21.02.03 01:52

ne barkaj dating s bitching...

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: Lora]  
Автор kanadetsМодератор ()
Публикувано21.02.03 01:53

Не само, че не го оценяват, ами ако се опиташ да проявиш кавалерство, те гледат като извънземно. Наскоро се качвах по стълбите заедно с 2 колежки, едната канадка, другата някъде от Южна Америка. Аз стигнах първи до вратата, отворих я и им направих път да минат. Южноамериканката се усмихна, благодари ми и мина. Канадката ме погледна като тресната с мокър парцал, замисли се 3-4 секундии и също мина, но не обели нито дума и очевидно беше много възмутена.

Автор @@ (песимист..)
Публикувано21.02.03 01:53

abe ne go griji good old Rod..toj i s 10% 6te prejivee

Публикувано21.02.03 01:59

EEEEEEE,tova e chovek da e moderator kak go premesti tova tuk,tukmo si pomislih vzeh da vlizam neregisrirana i niakoi izpolzva momenta
Ako biahme poveche jeni tuk shiah da gi pomolia da napraviat edna klasacia na mujkite kachestva i sam da se ubedish che sum prava
Vij za smetkite i az ne obicham da mi gi plashtat
no ima i drug moment
edin muj moje da nakara edna jena da se chuvstva nai-krasivata v edin restorant da kajem
no moje i s povedenieto si da ia nakara da se pochuvstva kato nishtojestvo
sigurno kanadcite taka praviat i zatova kanadkite taka reagirat

Публикувано21.02.03 02:04

Rod Steward beshe jenen za edna stahotna rusa madama pone 20godini po-mlada ot nego i mislia che si zaslujava parite
nali i ti po takiva si padash
rusite shvedki sus sinite ochi obichat povechko zelenki hartiiki

АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 02:13

ne e viarno
rusite shvedki sa mnogo tochni
rusite kanadki i amerikanki sa opasnite

Публикувано21.02.03 02:26

Ami kak da se chuvstva edna jena v restorant kato znae che drugia shte plashta
ami to da te e sram da si poruchash neshto
poglejdai neshtata i ot drugata strana
a tova che edna jena ne ti pokazva neshto che i haresva ne znachi che ne i haresva
az da ti kaja napravo si nalagam v posledno vreme da kazvam na horata s koito imam vzaimootnoshenia tova mi haresva tova- ne inache ostaviat dosta nedorazbirania i se porajdat nenujni konflikti
ne chuh da kajesh neshto za kanadcite kak gi preceniavash kato muj

Публикувано21.02.03 02:27

Ti puk kude gi sreshna tezi rusi svedki

АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 02:42

au pair
ima i datchanki

Публикувано21.02.03 02:51

az da ti kaja ne sum mnogo suglasna s tvoeto vijdane za kanadcite
makar che sum dosta ot skoro tuk vinagi sa mi otvariali vrati,pomagali sa mi s chanti i sa mnogo usmihnati
Daje vchera kato se pribirah v asansiora putuvah s edin mlad komshia koito nikoga ne sum vijdala no za denia se zasichame za vtori put i toi kato sliza ot asansiora mi kazva redovnoto im
Shte se vidim po-kusno
stana mi smeshno i edvam se vuzdarjah da mu kaja
v kolko chasa shte se vidim
savsem da se okokori
kakto i mi se iska kato me pita prodavachkata v magazina
Zdravei,skupa kak si?
da zapochna naistina da i kazvam kak sum i kak mi e minal denia
Niama da se izlagam no vse oshte ne moga da svikna

АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 04:12

abe te ti se mazniat ama samo te gledat v kesiata
na togoz shiling na ongoz shiling i de Kiro na Kiria
licemerieto e goliamo chudo
edno vreme sa bili istinski - sega???
znae li niakoi pak i smee li chovek da pita

a pak az dokato si izvejdah kucheto imah malka konfrontacia s edin sinkovec v "******mobile" - kola, niska, s laskavi djanti, i lepenki i toi siakash beshe stapil na klaksona tochno tuk v nashia rezidential raion...
neka acess posle da mi govori koi kakav bil
ama kato mu se poobleshtih malko i mu pochukah po stakloto spria da sviri i zapochna da se izviniava
neka mi obiasniava posle access kolko zdravoslovno bilo za nashata darjava da uvelichavame imigraciata.

a i kato karate po tezi hubavi patishta na nashta strana - poogledaite se koi pravi greshki i kara siakash kara riksha ili slonat moi priatel.

Автор Lora_C (непознатa)
Публикувано21.02.03 04:24

e moje choveka da si e svirkal na gadjeto
ako ia chaka ot polovin chas i si e skusal nervite
a na teb kak ti razreshavat da imash kuche v bloka
ne e li zabraneno

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: Lora_C]  
АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 04:29

da svirne vednaj, dvaj
ne 10 minuti
a v nashata kooperacia razreshavat kucheta
i dori v povecheto blokove ne e zabraneno - po zakon ne mogat da ti zabraniat
te si imat niakvi glupavi postanovlenia da rechem bez kucheta nad 30 pounda no e zabraneno po princip osven ako ne e chasten blok

Автор Lora_C (непознатa)
Публикувано21.02.03 04:39

taka kato te slusham mi prilicha t.e. shte ti prilicha edin dog
moje i nemska ovcharka daje po-dobre zashtoto sa mnogo poslushni i liubveobilni
vuv vsichki sluchai ne viarvam da imash bulonka

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: Lora_C]  
АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 04:40

ela v chata
staia kanada

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: F]  
Авторl am (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 06:48

Kakvo se u4udva6,dargava sazdadena ot katorgnici,prostitutki,kauboi i avantyuristi.Instinkta za samosahranenie i ocelyavane e promenil osnovniya priroden zakon:maga-lovec,genata-stopanin na doma i mayka.Nyama tradicii,nyama kultura,makar i bila balkanska ili aziatska.Do kolkoto znam v Amerika e imalo samo edna revolyuciya-seksualnata.

Тема Re: Da be! strashno e zeneno(za LOra)нови [re: Lora]  
Автор The Pilot ()
Публикувано21.02.03 08:10

Sigurna li si che zenite tuk ceniat kavalerstvoto(v BG)? Az ne sam. Az im otvariam vratite-niama i edno blagodaria da ti kazat. Vednaz na edna gospozica i podavam raka( na slizane ot avtobusa) a tia se vracna i mi vika " az si moga i sama!". E tova sa pak zenite v BG. I te kato mazete-nevazpitani i grubi.

Редактирано от The Pilot на 21.02.03 08:09.

Тема Re: Da be! strashno e zeneno(za LOra)нови [re: The Pilot]  
Публикувано21.02.03 13:58

Vij,vinagi ima opasnost da se zabludish kogato gledash ot sobstvena pozicia i obobshtavash za vsichki jeni,no za kavalerstvoto mislia che niama miasto za sumnenie
.Oshte neshto az po princip sum s po-otkrit harakter
no tova dalesh ne e harakterno za vsichki jeni i moje bi povecheto ot tiah priemat kavalersvoto kato direkten namek za ponatashni deistvia
Az da ne mislish che shte si podam rukata na niakoi negar kato slizam ot abtobusa
no pone shte mu blagodaria i shte my se ysmihna
Taka che za da imash po-obektivni rezultati napravi si eksperiment no s jeni koito malko ot malko poznavash.
Eto idva 8 mart,kupi na kolejkite si po edno cvete i im go podari i gi gledai v ochite za da vidish reakciata,edva li vsichki shte ti kajat che sa vuzhiteni kakto bih napravila az no vsichki shte si go pomisliat
Druj se kato kavaler s kolejkite si i stoi i gledai dali ne go oceniavat
VSIAKA JENA NOSI EDNA PEPELIASHKA V SEBE SI
I I SE ISKA OT VREME NA VREME DA SE CHUVSTVA KATO PRINCESA

Тема Re: България-Канада, разлика в отношениятанови [re: l am]  
АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 17:41

i tia dori gi e podminala shtoto sa zatvoreni kato LCBO v 9 chasa ;-)

Тема Re: Da be! strashno e zeneno(za LOra)нови [re: Lora]  
Автор Moни (непознат )
Публикувано22.02.03 15:09

Идвам да подкрепя женската част от клуба / в лицето на Лора/.
Лора, като те чета, все едно си пренесла мислите ми тук ))))
Аз например обожавам мъжете кавалери и мога да кажа, че има доста такива в BG. Но истината е, че тук повечето жени са си жени и това е! Все пак когато жената оценява жестовете на мъжа, той 100% е поласкан и ще го прави по-често. Мисълта ми е, че не е само въпрос на възпитание на мъжете, а зависи и отношението на жените. Защото ако една жена гледа тъпо и едва ли не не те сритва като и отваряш вратата например, то следваштият път ако съм мъж не знам дали ще тичам да го направя)))))
Когато говоря за кавалерство, разбирам естествен начин на поведение, а не тенденциозно държане за да се направи впечатление на някоя дама. А това се познава дори по жестовете на мъжа, мъжете са много са прозрачни в това отношение ))))
За да не излизам от темата, бих казала, че мъжете в BG са заобиколени от 100%-ви жени и искат, не искат, са кавалери )))) Но според мен в повечето случаи са много учтиви и мили, как да не си ги обичаме)))

Тема Re: Da be! strashno e zeneno(za LOra)нови [re: Moни]  
Автор Lora_C (непознатa)
Публикувано22.02.03 21:31

. Мисълта ми е, че не е само въпрос на възпитание на мъжете, а зависи и отношението на жените

absoliutno sum suglasna

Тема Re: Da be! strashno e zeneno(za LOra)нови [re: Lora_C]  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано23.02.03 01:31

8-mi mart e evropeiski praznik. mnogo iasno, che ako niakoi im podari cvete, te shte sa super oburkani i niama da razberat za kakvo stava vupros...a ako na niakoe momiche bez povod i podariat cvetia, ne vinagi i stava priatno - ako si ima priatel, moje i da ne i se zanimava sus otbivane na pokani, a podariavaneto na cvetia bez povod, mai obiknoveno bi bilo posledvano ot niakakva ataka ot pokani...

az ne sum ot kanada i reshih da vidia kak e tozi club, no horata govoriat, che kanadicte sa mnogo svestni hora po prinzip, dokato tova ne e viarno za Bg.
a i moite lichni kratki vpechatlenia ot Montreal sa, che kanada ako ne beshe klimate stava iako miasto za jiveene...

mejdu drugoto, az predpochitam v magazina da sa mili s men i da mi kajat "zdrasti", "chao", "kak si", otkolkoto da mi se cupiat i edna duma da ne mi obeliat. a v Bg horata mejdu drugoto sa dostatuchno grubi, no vie ne ste oburnali vnimanie. tova beshe purvoto neshto, koeto edin priatel zabeliaza. opita se da vleze v edna toaletna na letishteto, no chistachkata beshe tukmo vliazla da chisti. ta tia nai-bezceremonno go izbuta navun (s leko pobluskvane), predi toi da uspee da si izleze sam... siguren sum che v Canada riadko bihte svideteli na sushtoto.
togava se usetih, che v Bg horata vsushtnost ne sa chak tolkova mili, kolkoto bih si pomislil, ako ne se biah zamislil togava.
az tuk ne pliua Bg - men si me kefi. prosto ne viarvam obektivno poglednato Canada da e naistina po-zle ot Bg...az naskoro vednuj govorih s edin Canadec - mnogo sviastno momche niakakvo izglejdashe - mucheshe se da si nameri priateli. beshe za malko. a poslednia put kato vidiah bulgari, priatelkata mi se izplashi i mi stisna rukata po-silno (govoria za sluchaini rabotnici - siguren sum che vsichki v tozi club sa inteligentni hora)...vidiah mai za posledno v portugalia - kato glutnica vulci izglejdaha, be mama mu stara. vsichki piani kato guzove. razbrah che sa bulgari zashtoto chuh niakakvi psuvni - samo taka si komunikiraha...

tova tuk go dadoh za primer, che ako se abstrahirate ot fakta, che ste ot bulgaria i poznavate mnogo svestni hora tam, i ezika vi zvuchi po-priatelski (kolkoto i dobre da znaete angliiski), bulgarite ne sa chak tolkova po vejlivi i mili ot canadcite, a spored men sa po-malko...

kato pak kazvam - v Bg kupona si e na nivo i ima strahotni hora i e interesno miasto za jiveene, no az si mislia, che nie zashtoto sme sviknali, ne zabeliazvame prostacite - tezi, koito si smachkvat jenite i decata ot boi, napivat se vsiaka vecher s rakia i samo prostotia ima v glavata im...

tova e moeto mnenie za cialata tazi tema i niamam prdstava zashto si go dadoh...

Тема Re: Da be! strashno e zeneno(za LOra)нови [re: pesho]  
Автор Lora_C (непознатa)
Публикувано23.02.03 04:25

Purvo da ti blagodaria che si mi otgovoril
Mnogo sum ot skoro tuk i vsichko mi e novo i interesno.I drug put sum kazvala che purvoto neshto koeto me vpechatli v Canada beshe otnoshenieto m/y horata i s men razbira se.Moje da e licemerie hich i ne me interisuva,na men mi haresva kogato sutrin izlizam ot kushti horata koito sreshtam v asansiora ili v koridora da mi se ysmihvat i kogato slizat ot asansiora da mi pojelavat priaten den.Niakuk si i na men mi stava po-veselo,i denia mi zapochva s ysmivka.
Drugo si e v BG kudeto vseki e namusen i chte te izpomachka za da se natika v avtobusa predi teb i samo se chaka i nai-malkia povod za skandali i konflikti.S kolkoto choveka se sreshnesh vseki pochva da ti razpravia kak parite ne mu stigat da si plati elementarnite razhodi,zashtoto 90% se chudiat kak da svurjat dvata kraia,i bez dori da go osuznavash stavash i ti niakakuv postoianno namysen i surdit na celia sviat
Niamam nikakvo jelanie da pliuia BG no tova si e jivata istina i niama za kakvo da si krivim dushata pone po mejdu si vij ako govoreh s kanadci i duma ot tova niamashe da kaja.Zashtoto medala ima i druga strana
A za 8 mart i az se chudeh dali e samo evropeiski praznik.Az niamam nishto protiv edno cvete i v Amerika.Tuk oshte kokicheta niama a az v Bg obiknoveno poluchavah laleta zashtoto sa mi i liubimite proletni cvetia.
Dnes znaesh li kakvo se setih dokato putuvah s avtobusa.
Shtom si v Bg nemoje da ne si chuval edna chalgadjiiska pesen(zashtoto tam i da ne slushash chalga tia e navsiakude i vinagi si v techenie na nai-novoto)
kazvashe se" Ribna fiesta"na koiato pripeva i edna durta psuvnia po otnoshenie na zakonodatelstvoto v Bg.Edna vecher se vrushtam kusno s avtobusa i imashe okolo 5,6 choveka i shofiora iavno neshto zdravata mu beshe pisnalo i prez polovinata chas koito putyvah ia puskashe samo neia.A edin muj zad men tiho si i pripiavashe na pripeva s psuvnite.Ot cialata rabota na men mi stana veselo,
Kude shte vidish takova neshto v Canada,tova si e BG realizum i ako znaesh kolko mi e mil i skup sega.

Публикувано23.02.03 06:22

hei Lora, iako si e v Canada (e sega sigurno e malko studeno, no skoro shte se stopli). vinagi na vsichki v nachaloto neshtata im se struvat kofti - nikoi ne e sviknal. zapazi otvoreno suznanie i ne se vruzvai na vsichki, koito se oplakvat (a te shte sa mnogo). niama prichini spomena da ti e skup - horata v tozi avtobus si gi predstaviam niakakvi mrusni. pochti sigurno e che kato se priberat i dvamata shte izpiat po polovin butilka rakia, v nachaloto shte sa veseli, a posle shte zapochnat skandalite, poboishtata - prostotiata v Bg e sravnitelno masova, vupreki zabelejitelnata inteligentnost na mnogo ot studentite, a sigurno i po-vuzrastnite intelektualci (ne znam kak se poluchava tazi tolkova goliama razsloika po inteligentnost sred bulgarite).

a kolkoto do men - az niamam nishto protiv chalga, no ne sum chuval ot poveche ot godina. az ne sum ot Canada, no ne jiveia i v Bg.

Pojivei malko s otvoreno suznanie i se opitai da vidish hubavite neshta v Canada. Ne se vglejdai v nishto, koeto ne ti haresva, ne se vslushvai v nikoi, koito hlenchi. Tursi samo polojitelnite strani i shte gi namerish (a ti obeshtavam, che te sa poveche ot kolkoto v Bg - zatova i si tam)...i ne e samo do parite. niakoi hora ne iskat da si promeniat jivota, po-zakosteneli sa, no ti sus sigurnost ne si takava...

neshtata, koito ti lipsvat v Bg, shte gi namerish i v Canada mnogo skoro, a i shte imash vuzmojnost da pravish mnogo strahotni neshta v jivota si, koito ne bi mogla da gi napravish ot Bg...

taka che, nosalgiata skoro shte izchezne - ne se sumniavai v tova... chao, Lora...

Автор Lora_C (непознатa)
Публикувано23.02.03 13:39

hei, niama chao Lora
tozi klub zaslujava da chete tolkova hubavi otgovori kato tvoite
idvai po-chesto tyk
temata e za otnosheniata m/y mujete i jenite i razlikata im v BG i Canada
edva li ma razlika,kandkite bili feminiski-mislia che tova e edin vin cherupka i vunshna fasada
obiknovenno mnogo ranimite hora si izgrajdat takuv vid povedenie
ochakvaiki che vseki shte im se podigrava i obijda
Svetut e edin i susht .Gledah predi niakolko dena kogato navun temperaturite se dvijeha okolo
-15C,navun stud,kuche da vurjesh niama da stoi,che gledam prez prozoreca si na edna peika v zasnejenata gradinka pred bloka edno momche i edno momiche sednali i se celuvat shte se iziadat i se setih za edna mnogo hubava stara pesem koiato se kazva
"Kogato edin muj obicha edna jena"
bez chao

Публикувано24.02.03 04:31

radvam se, che si mi haresala otgovora Lora...eto i az kakvo mislia za kanadskite momicheta:
prez jivota si sum sreshtal pone 15 momicheta ot kanada i nikoga i prez um ne mi e minavalo, che te sa feministki...
vednuj sreshtnah edna goliama grupa kanadksi momicheta na McDonalds-a na Times Square, NY, a nie tukmo s edin priateli piehme birichka i pushihme niakakvi cigari (tezi neshta gi pravihme tam samo zashtoto nikoi v US ne moje i da si pomisli da pravi takiva gluposti)...ne znam kak e v Canada. ta te biaha mnogo vesela kompania i te vednaga zapochnaha da piat i da pushat v McDonalds s nas...nikoi ot nas niamashe 21 togava mejdu drugoto ( a v US triabva da si na 21, za da piesh alkohol). ta te biaha mnogo veseli i hubavi.

drug put kato biahme v Montreal sus sushtia priatel kakto se ligavihme neshto na ulicata i niakakvi gotini momicheta ot Toronto ni zagovoriha neshto i zaedno posle hodihme na diskoteka. Daje nie im kazahme kude sme otsednali, zashtoto neshto se biahme razdelili i nie ne ochakvahme da gi vidim poveche, zashtoto veche beshe stnalo sigurno 3-4 prez noshta i te izvednuj pristignaha i pokuponiasvahme oshte malko...pomisli za tova - momicheta v Bg ne biha mogli da si go pozvoliat, osven ako ne sa tvurdo resheni da praviat seks na sushtata vecher ili pone bi bila izkliuchitelno losha ideia. te ni ostaviha i telefoni i kakvo li ne. nali znaesh kolko e opasno da se ostavi telefon na niakoi sluchaen muj v Bg, s koito toku shto si se zapoznala - losha ideia si e, zashtoto posle ako toi reshi da ti provede edin zdrav telefonen terorizum, niama na koi da se oplachesh...

dori i prostitutkite v Montreal mi se storiha super iaki - spomniam si che se buzikahme s edna na ulicata prosto ei taka da i pavim kompania i tia beshe niakakvo sviastno momiche...bulgarskite ulichni prostitutki sa v dosta po-nezavidno polojenie...

ta az lichno imam mnogo veseli spomeni ot vsichki kanadski momicheta, koito sum sreshtal, a i pichovete vinagi sa mi se struvali mnogo svestni, taka che podoziram, che kanadcite se razbirat s kandkite suvsem normalno.
v Bg vse pak sum jivial i sum sreshtal mnogo poveche bulgari, koito ne se durjat gotino s jenite, daje lichno moe mnenie e che tova e sravnitelno masovo...no razbira se priatelite mi v Bg se durjat mnogo dobre, taka che ochevidno che ima i mnogo izkliuchenia...
az vse si mislia, che ima vse oshte neshto ostanalo ot patriarhalnoto mislene v bulgarite, zashtoto vse pak Bulgaria si e bila patriarhalna durjava do ne chak tolkova otdavna i kato pribavim i izkliuchitelno nezainteresuvanata i slaba sudebna sistema, smiatam che az mnogo poveche bih predpochel da sum jena v Canada otkolkoto jena v Bulgaria...

No tova si e moe mnenie...

Автор Lora_C (непознатa)
Публикувано24.02.03 13:22

Moito mnenie za kanadkite e mnogo povurhnostno,no vgoliamata si chast momichetata sa oblecheni losho,po-mladite jeni sa mnogo,mnogo debeli,babite sa nai-dobre oblecheni.Pochti ne vijdam grimiana jena,mogat pone malko moliv i spirala da slagat no nebi.Kachstvoto na konfekciata i drehite za masovia potrebitel e mngo nisko.Vupros na chest za debelite jeni sigurno po 100kg.da budat po kusi pantaloni ili klinove.
vidiah vednuj v edin Mall dve jeni okolo 45 mnogo stilno oblecheni v absoliuten kontrast s vsichki ostanali kogato se doblijih govoriha na polski
Samo edna naistina krasiva jena sum vidila do sega
Pochti ne vijdam muje s kostiumi.Znam che mladite muje v Bg sushto ne obichat da hodiat s kostiumi ,na men puk mnogo mi haresva
A za mladite momicheta s bezbroinite si obeci ,niama da komentiram-vupros na vkus
Az sum ot Ruse i tam ima mnogo hubavi i zdravi tradicii v shivashkata promishlenost,koiato zapochna ot "Arda" a sega ima strasno mnogo i to dobre razvivashti se po-malki i golemi shivashki firmi i ima mnogo stoinostni drehi osobenno damski
Estestveno i az imam mnogo hubavi neshta koito tuk na vsichki im praviat vpechatlenie.Mnogo mi haresva tova che ako neshto im haresva ne se pritesniavat da ti go kajat absoliutno nepoznati.
Napravo izpitvam nacionalna gordost kato mi kajat
-Mnogo mi haresva bluzata vi,ot kude ia kuphte
-Ot Bulgaria im otgovariam-dovolna
Daje vchera edna lelka mi vika v asansiora
-mnogo mi haresva chantata vi ot kude ia vzehte ne sum vijdala takiva
kazah si na um
-Shte vidish,chakai da zavursha purvo,shte napravim edin filial na "Arda:-Ruse v Toronto,da gi nauchim kak da se oblichat tezi kanadki,toku vij razbrali che v tova da si jena ima dosta predimstva i niama zashto da se pravish na mujkarana

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.