|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Ваканция - ура!!!   |  |  | Автор | jana  (хаплива) |  | Публикувано | 28.06.11 13:49 |  |  | 

Хайде мацки да пораздвижим малко клуба с бъдещи лятни планове, пътувания, емоции. Коя накъде ще изчезва? Какво кроите .... самотен остров, щура компания или семейна идилия ...

|  |  |  
             |  |  | 

др петък заминаваме за Франция за 3 седмици. Повечето време ще прекараме в къщата на мъжа ми, която е голяма и е организирал камара приятели да бъдат там по същото време. Но за да не умра съвсем от скука и гонене на деца докато той се забавлява с приятелите си смятам да отскочим за малко до южния бряг. До Монтпелие съм намерила много хубаво курортче с воден парк за децата. Сега остава да навия мъжо да си размурда гъза и да ни закара до там.

|  |  |  
             |  |  | 

Супер звучи ... дано успееш ако не навии поне приятелите му, той ще тръгне след тях

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ваканция - ура!!!  [re: jana] |  |  | Автор | dessbess (стар клубар) |  | Публикувано | 28.06.11 14:20 |  |  | 

Другата седмица ще скокна за малко до Букурещ.

Иначе програма максимум е целият август на морето, обаче на нашето си. Най-сигурното е, че от 18-25 август ще участвам в международен фестивал по народни танци в Приморско и Китен. Който мине оттам да дойде да ме гледа!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ваканция - ура!!!  [re: dessbess] |  |  | Автор | jana  (хаплива) |  | Публикувано | 28.06.11 14:22 |  |  | 

Язък, ще те изпуснем

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ваканция - ура!!!  [re: jana] |  |  | Автор | dessbess (стар клубар) |  | Публикувано | 28.06.11 14:26 |  |  | 

А ти няма ли да издадеш тайната къде ще летувате?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ваканция - ура!!!  [re: dessbess] |  |  | Автор | jana  (хаплива) |  | Публикувано | 28.06.11 14:35 |  |  | 

Ние изчезваме другата седмица към Сл.бряг ... после евентуално на планина, но още нямам планове къде ще забегнем с дечко

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ваканция - ура!!!  [re: jana] |  |  | Автор | Nasinda (Мама на торнадо) |  | Публикувано | 28.06.11 15:20 |  |  | 

Аз месец и половина на морето - но на бачканееееее

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ваканция - ура!!!  [re: Nasinda] |  |  | Автор | jana  (хаплива) |  | Публикувано | 28.06.11 15:40 |  |  | 

Ти последно откога си там, ще се засечеме ли?

|  |  |  
             |  |  | 

то нашето най хубаво (море).
 Минете и от тук да ни подзупате

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички) |   | 
 |