|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
предложение
[re: jana]
|
|
Автор |
incendio (Пиле Шарено) |
Публикувано | 26.02.09 17:50 |
|
Яна, ако и останалите са съгласни, предлагам във всеки първи пост от темата да се пускат линкове към сайтовете с рецепти за актуалните в момента диети
ето тук 3 дюкански, предоставени по-горе от снич и ала-бала:
темата за рецепти на БГ-мамма -
амбър-бг - страхотни рецепти, особено сладкишите -
вкусно и красиво -
| |
|
Днес мислим с теб еднакво. Даже се чудех дали да не помоля и диетата да я постваме всеки път, та на някой като му трябва да провери нещо да може бързо да го направи.
| |
Тема
|
Re: Пътят към перфектното тяло
[re: mimy]
|
|
Автор |
Aлa-Бaлa () |
Публикувано | 26.02.09 18:23 |
|
Започваш с ПЗ след ударната. А за работа можеш да си правиш тричаво хлебче и сандвич например. Не знам дали ти позволява работата да си правиш и носиш повече неща или ще трябва да си купуваш нещо що годе режимно. Ти колко ще сваляш всъщност?
| |
|
Принципно не, но в сосове за овкусяване е разрешена...няма да сложиш едно кило все пак.
| |
|
И аз съм ЗА, макар че си имам едно файлче с рецепти. Сега отивам да пробвам да направя един хляб с трици, да видим ква ще се получи. Отзиви после.
| |
|
1кг. картофи (усещам как гледате втрещено)
2 с.л. свинска мас (лигите потичат)
2-3 скилидки чесън
щипка ситно стрита чубрица
сол на вкус
ТОВА е за НЕ-ДИЕТУВАЩИТЕ в семейството
обелвате и нарязвате картофите, посолявате ги и ги слагате в тавичката с предварително разтопената мас разбърквате, за да се омазнят добре всички картофи, поръсвате с чубрицата, нарязвате отгоре на 2 на 3 всяка скелидка чесън и печете 40-45 мин, като чат-пат разбърквате
като спрете да се облизвате, докато се пекат картофите мятате грил-тигана на котлона да се загрее добре и приготвяте:
за 1 порция:
4 парчета диетична пилешка или пуешка шунка (за останалите от сем. най-нормална свинска такава 'щот' е по-тънко)
2-3 колела лук (бъдете щедри с лука - той ви е гарнитурата)
1 телешки стек (8-10мм дебел, който обича алангле да си вземе по-дебел)
сол, черен пипер и червен пипер на вкус
обкусявате стека с подправките
запичате добре парчетата шунка, а след тях мятате мръвката с лучеца (добре е лука на първите 2 обръщания да бъде в/у месото, за да го овкуси) печете 6-8 мин. на силен огън и горещ тиган, като обръщате месото на всеки 2 мин...
когато е готово вадите само стека и го слагате в/у 2 от парчетата шунка, покривате го с другите 2 и го оставяте 5 мин. да се "задуши" докато си доопечете лука
в ПЗ дните си набъркайте някоя зелена салатка а на близките роднини сервирайте с печените картофки...
бон апети
п.п. заглавието на стека е такова, защото моя като го правих беше толкова голям, че се сетих за бронтозавърските пържоли на семейства флинтстоун
| |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|