|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Ох...това е много важно решение..
Трябва да го вземете всички заедно в семейството..
Ние тук ще те подкрепим каквото и решение да вземеш..в крайна сметка..много мами ги чака същата дилема..
| |
Тема
|
Re: на училище .... кога ???
[re: dorothy]
|
|
Автор |
flicka_an ((Flicka)) |
Публикувано | 15.05.07 11:50 |
|
Аз бих я пуснала по-рано (6г. и 8 м клони повече към 7), освен ако не я виждаш, че наистина много и се играе и не е подготвена/ няма желание да тръгне.
| |
Тема
|
[re: flicka_an]
|
|
Автор |
dorothy (непознат
) |
Публикувано | 15.05.07 15:40 |
|
...благодаря много на всички ви, но на мен не ми стана по-лесно, защото колкото хора, толкова мнения. Ако съдя по детето - тя сега е на 5 и знае абсолютно всички букви, ако й диктувам буква по буква може да пише, знае всички цветове и рисува много хубаво/това си е вече гена на тати/, даже винаги предпочита да рисува когато си е в къщи, но всъщото време ако я пусна на 6 и 8м. може би ще има деца с цяла година по-големи от нея.
......оф вече ще се пръсна, само го мисля, а трябва да кажа възможно най-скоро в детската градина, за да знаят дали да я местят в другата група......
....вие пишете, аз ще му мисля...!!!
| |
|
Мила Дороти,
каквото и да решиш ще си има минусите и плюсовете. Но при такава грижовна майка детето и в двете ситуации ще има любовта и подкрепата ви и съм убедена, че ще се справя. това е най-важното. Все пак не е момче да си мери ръста и мускулите с другите момчета, което улеснява нещата донякъде,ако решите да я пуснете на училище. винаги пред нея ще има трудности, колкото и да искаш няма как да й спестиш всичко. Ако я подкрепяш и в двата случая тя ще е добре. Ти си чудесна майка.
| |
Тема
|
[re: dorothy]
|
|
Автор |
Teди (обещала) |
Публикувано | 16.05.07 09:10 |
|
Мисълта, че ще има деца, които са цяла година по-големи в никакъв случай не трябва да е водеща
Щом детенце има интерес към училищния материал, аз съм "за" даването му по-рано. Няма да го ощетиш откъм игри и детство, напротив - ще му дадеш още материал за развитие, още приятели и нови емоции
Това е от личен опит
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|