Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:04 18.09.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: на училище .... кога ???нови [re: happy_mama]  
Автор *щypчo* (пристрастен)
Публикувано15.05.07 10:22

Ох...това е много важно решение..
Трябва да го вземете всички заедно в семейството..
Ние тук ще те подкрепим каквото и решение да вземеш

..в крайна сметка..много мами ги чака същата дилема..

Тема Re: на училище .... кога ???нови [re: dorothy]  
Автор flicka_an ((Flicka))
Публикувано15.05.07 11:50

Аз бих я пуснала по-рано (6г. и 8 м клони повече към 7), освен ако не я виждаш, че наистина много и се играе и не е подготвена/ няма желание да тръгне.

Тема Re: на училище .... кога ???нови [re: flicka_an]  
Автор dorothy (непознат )
Публикувано15.05.07 15:40

...благодаря много на всички ви, но на мен не ми стана по-лесно, защото колкото хора, толкова мнения. Ако съдя по детето - тя сега е на 5 и знае абсолютно всички букви, ако й диктувам буква по буква може да пише, знае всички цветове и рисува много хубаво/това си е вече гена на тати/, даже винаги предпочита да рисува когато си е в къщи, но всъщото време ако я пусна на 6 и 8м. може би ще има деца с цяла година по-големи от нея.
......оф вече ще се пръсна, само го мисля, а трябва да кажа възможно най-скоро в детската градина, за да знаят дали да я местят в другата група......
....вие пишете, аз ще му мисля...!!!

Автор fascinatingoceanid (минаващ)
Публикувано16.05.07 01:00

Мила Дороти,
каквото и да решиш ще си има минусите и плюсовете. Но при такава грижовна майка детето и в двете ситуации ще има любовта и подкрепата ви и съм убедена, че ще се справя. това е най-важното. Все пак не е момче да си мери ръста и мускулите с другите момчета, което улеснява нещата донякъде,ако решите да я пуснете на училище. винаги пред нея ще има трудности, колкото и да искаш няма как да й спестиш всичко. Ако я подкрепяш и в двата случая тя ще е добре. Ти си чудесна майка.

Автор TeдиМодератор (обещала)
Публикувано16.05.07 09:10

Мисълта, че ще има деца, които са цяла година по-големи в никакъв случай не трябва да е водеща

Щом детенце има интерес към училищния материал, аз съм "за" даването му по-рано. Няма да го ощетиш откъм игри и детство, напротив - ще му дадеш още материал за развитие, още приятели и нови емоции
Това е от личен опит

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.