|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
От 2 дни не се е появявало подобно нещо... Засега изчаквам. Нищо не съм променял.
| |
Тема
|
Re: Странни входящи номера
[re: Pyceнeц]
|
|
Автор |
Pyceнeц (Аз!) |
Публикувано | 28.12.08 11:06 |
|
Ставам тази сутрин и гледам снощи в 01:19 имам входящо от номер 996. Отново без позвъняване. Мистерията продължава
| |
|
да, де, и моята мисъл кръжи около това, че нещо В телефона го кара да индицира повикване, каквото няма. Затова и писах, че е твърде невероятно това да става от смущения по линията...тя е външна за апарата среда и каквото и в нея да кара Неото да клипва, то също би трябвало да го кара и да звъни...без значение кое е първо във времето.
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
D-rA () |
Публикувано | 29.12.08 13:16 |
|
Когато се подава клип в дтмф формат, то той постъпва преди първо повикване, а клип с фск формат постъпва между първо и второ повикване. Моделът разполага и с двата формата в приемната си част, което при наличие на дтмф сигнали (примерно- дериватно избиране, или "сътрапезник" на телефоната линия), е напълно възможно изобразяване на клип, без променливотоково позвъняване.
| |
Тема
|
Странни входящи номера
[re: D-rA]
|
|
Автор |
kaka Cийka (Картечарка) |
Публикувано | 29.12.08 15:27 |
|
Ако ти звъни някой, да кажем от УАТЦ през линии на БТК-Нет е вероятно да ти излязат единствено последните три цифри от номера, по-точно номерът на вътрешния абонат. Ако по някаква причина тази централа се ползва за средна ночка при междуградски, народнти и галактически разговори, също ще ти излезе този трицифрен номер на УАТЦ.
Кофти настройка от страна на БТК в случая.
За плурализма две мнения не може да има !
| |
|
Опитай пак.
Или помоли D-rA да ти обясни дали когато абонат на някакво УАТЦ избира домашен абонат е възможно на дисплея на домашния абонат да се изпише само вътрешния номер на абоната на УАТЦ.
| |
Тема
|
[re: Pyceнeц]
|
|
Автор |
Пeтъp_ (професора :)) |
Публикувано | 30.12.08 10:36 |
|
ако много те дразни, го удари в земята и си вземи нещо по-добро
аз съм с Панасоник DECT и нямам такива оплаквания
| |
Тема
|
[re: Пeтъp_]
|
|
Автор |
Pyceнeц (Аз!) |
Публикувано | 30.12.08 19:40 |
|
Да ти кажа, не ми пука особено, случва се веднъж на няколко дена. Просто ми беше интересна причината.
А по принцип не знам в какъв формат получава CLIP, но номерът се изписва още преди да е звъннал телефона. Чак след това чувам позвъняването. Това говороя по принцип, когато някой наистина ми звъни.
И със сигурност тези три цифри не са първи три на БТК номер, защото в Русе няма номера с такива първи цифри, каквито понякога се получават. За последни три е възможно.
Мислех си дали някой кабел някъде не контактува правилно в мазето на панелката или пък някой хубав комшия прави магарийки с кабелите.
| |
|
наблюдаващ, дървен философ си. Нужно ли е всеки път да се хвърляш на амбразурата, развял на байрак незнанието си.
БТК-Нет изкарва последните 3 цифри на една от централите, които поддържам и не можаха да го направят. По тази причина озадачаваме хората, на които абонатите и звънят. За справка - звънни на Васил Златинов 02 9320888 мога и мейл да му дам или на юнаците на 02 9320852
Те казаха, че не пречи да работи и така, аз им казах, че на мен ми пречи при което хората си казаха, че не могат да оправят проблема. Имам и други телефонни номера на специалисти от тази служба, но ми е излишно да се боря с твоето незнание. То тежи на теб
За плурализма две мнения не може да има !
| |
Тема
|
[re: kaka Cийka]
|
|
Автор |
3иУ (Тролей) |
Публикувано | 07.01.09 11:43 |
|
Не се притеснявай от този ефект, проблема не е в твоя телефонен апарат. Аз преди година си купих ALCATEL и само 3 дни след закупуването имаше гръмотевична буря и след нея започнаха да се изписват точно такива дву и трицифрени случайни номера без изобщо телефона да звъни. Аз вече си помислих че апарата е дефектен, но така се изписваха няколко седмици и след това престанаха и от тогава вече година няма нито един такъв случаен номер което ме кара да си мисля че проблема си е бил в БТК. Сигурен съм че и при теб е така, не го зори и не рови, ще си го оправят и ще забраиш за тоя проблем.
Тролеите напред!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|