|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Разпада ми се АДСЛ връзката
|
|
Автор | hoho (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.08 00:39 |
|
Моля помогнете! От 1 седмица съм на АДСЛ интернет и от 2 дни Връзката се разпада за половин-една минута без да спират да светят прозорчетата на модема, после сама се възтановява ислед 10-на минути пак се скапва. На какво може да се дължи това и какво да правя?
| |
Тема
|
Re: Разпада ми се АДСЛ връзката
[re: hoho]
|
|
Автор |
bluesprite () |
Публикувано | 12.04.08 00:45 |
|
Първо провери да не си си включил телефонния апарат преди сплитера за ADSL-а. Ако не си, вероятно има проблем с линията, обади се на поддръжката да ти я проверят.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 12.04.08 00:51 |
|
Връзката ми е правилна.Звъня им от 6 минути и никой не вдига
| |
Тема
|
|
|
Автор | aaa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.08 01:13 |
|
какви ти са DNS-ите ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bluesprite () |
Публикувано | 12.04.08 03:32 |
|
Ако не можеш да се свържеш по телефона, пробвай на adsl@contact.bg
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 12.04.08 13:01 |
|
Пише така: DNS server- 192.168.1.1
| |
Тема
|
|
|
Автор | aa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.08 13:30 |
|
по default тябва да ти са :
212.39.90.42/43
ти обаче си ги направи :
208.67.222.222
208.67.220.220
| |
Тема
|
[re: aa]
|
|
Автор | lestat (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.08 13:48 |
|
Като възниш на хелпдеска просто седиш и чакаш даже може да си оставиш слушалката на телефона до теб ще те вдигнат. На майла не ти препоръчвам да пишеш, защото аз направих допитване някакво и ми отговори някакъв от Бургас пък аз във Варна, а хелпдеска в София .
Тези DNS
208.67.222.222
208.67.220.220
да не са по-добри щото ползвам тези по default т.е то автоматично си ги взима де
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 12.04.08 22:22 |
|
Преди малко видях,че когато се разпадне връзката, 2 и третия прозорец спират да светят първия примигва в червено все едно че сега се е включил модема. Има ли вероятност той да е повреден? Прекъсванията стават все по-чести а тия от "подръжката" не вдигат. Писах им преди 8 часа. Кога да очаквам отговор и каква информация освен клиентски номер и телефон да им дам?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bluesprite () |
Публикувано | 12.04.08 23:57 |
|
Продължавай да звъниш, може да се наложи да почакаш 20 минути и повече, бъди търпелив. Звъни им сега, през нощта. По-вероятно е телефонната ти линия да прекъсва някъде и модемът да се разкача и после трябва да намери АДСЛ сигнала и да се логне отново. А дори и да е повреден, пак няма кой друг да ти помогне, освен техниците на БТК. Не очаквай отговор на мейла толкова скоро, по-вероятно е в понеделник да ти отговорят, затова звъни по телефона.
Това с DNS-ите няма нищо общо, ако има проблем с тях, може да нямаш нет, но модемът няма да ти примигва така.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|