Тема
|
БТК ADSL съпорт в София - кретени!
|
|
Автор | бeceн (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.06 11:30 |
|
От известно време чувам, че кадърните хора там напускат или ги уволняват. Днес получих трето доказатество за две седмици, че точно така!
Обаждам се да кажа, че няма интернет. Казвам името на фирмата и номера от който се пуска услугата, че вътрешния адрес на модема не отговаря на пинг и не работи DHCP. Става въпрос за бизнес абонат. Оня отсреща ми казва да ходя да се регистирам наново в незнам каква си страница?! Отговарям му, че без интернет не мога да направя такова нещо а и защо да го правя? Отговора е пак същия. Почвам да се нервирам. Питам го дали може да го види. Можел. Да го ресетне. Не можел. За какъв дявол тогава е там?! Щял да докладва на някой си. Какво ме грее мене това? И като капак ми обяснява, че достъпа не бил гарантиран. Все едно, че е взет от училище за бавноразвиващи.
Преди две седмици ми обясниха че вътрешния адрес на модемите вече не може да е каквото си искаш а само 192.168.0.1! А защо преди са го правили? Ми не знаели ама вече не го правели. Не можело и толкоз!
Просто такава дебилност не бях очаквал. Да забравят, че ще ги препоръчам на когото и да е. Точно обратното! Тъпанари скапани
|
|
Тема
|
Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!
[re: бeceн]
|
|
Автор | xи xи (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.06 12:38 |
|
Пилееее, съпорта на София всъщност е в Плевен, да ге....
|
|
Тема
|
[re: xи xи]
|
|
Автор | 4O98 (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.06 15:02 |
|
Или в Бургас. Зависи къде ще попаднеш. И не е 192.168.0.1, а 192.168.1.1.
А ти поиска ли да ти се обади инженер от поддръжката?
|
|
Тема
|
[re: 4O98]
|
|
Автор | xи xи (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.06 15:27 |
|
В Певен
|
|
Тема
|
[re: xи xи]
|
|
Автор |
Jogo_pln (и кво) |
Публикувано | 13.10.06 18:30 |
|
Нещо, като си говориш май не си вярваш а?
Адреса може да бъде всичко от вида 192.168.x.x - така че, седи грей се, и не говори глупости.
|
|
|
бесния първо да научи къде му е съпорта после да се обажда, аман от юзери
|
|
|
кво значение има къде му е съпорта ?
човека си иска сървиса, иска и мъничко внимание, което се предполага, че заслужава като клиент
или ти не си съвсем в час
като ти гледам другите постове... очевидно никак не си
the lord of destruction
|
|
|
ми що ги гледаш тогава просто продължавай да си държиш главата в пясъка
|
|
|
Е така клиенти не се пИчелят.
|
|
Тема
|
[re: pestizid]
|
|
Автор | , (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.06 23:15 |
|
TheBrideOfCountDracula , защо имам усещането че се опитваш да кажеш нещо в защита на шибания Хлоп Дъск ама но нещо не ти се удава , явно доста добре познаваш работата им или работиш там, защото и отношението ти към хората и в "нормалния" ти живот май е като към клиенти на услугата- неадекватно и некомпетентно.Съдя по изказванията, ти не само тук.
|
|
Тема
|
[re: ,]
|
|
Автор | STELT (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.06 23:49 |
|
А може би "бесния" трябва да се замисли кой е "тъпанар скапан" след толкова глупости, които е изписал.
П.С. не бъркайте отношението към клиента с мнението за него.
Лека
|
|
|
явно усещането ти те лъже нещо, просто се дразня от прекалените ПРИВИЛЕГИИ които се опитва да си докара т.н. КЛИЕНТ. в българия прословувата фраза - клиента винаги е прави, се тълкува по доста извратен начин. да не забравяме че и аз съм клиент на някой нет доставчик но със сигурност не им звъня да ги занимавам с глупости и да се пенява за щяло и нещяло. така че мисля че преди всичко хората трябва да си дадат равносметка до къде могат да стигна в исканията си като клиенти и докъде да си опънат крачката. дали това е по-ясно или да ти го нарисувам на хартийка с пергел и транспортир.
|
|
|
м да стелт, много си права но когато някой се има за клиент мисли че всичко му е позволено.
и ми дължиш 6 лв да знаеш
|
|
Тема
|
[re: TheBrideOfCountDracu]
|
|
Автор | Beйдъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.06 13:17 |
|
Вейдър, внимавай с транспортира да не се убоцкаш, че ако станеш кат Спящата Красавица, тук ще тъжат за теб 100 години, освен ако Денис не се върне да те цуне
А историята познава и случаи като "Нямам нет!" "А ток имате ли?" :)))
|
|
|
вейдър ако денис ме цуне най-много на жаба да се превърна:))) а историята какви ли те случай помни:))
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Цoнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.06 14:09 |
|
Ти така или иначе си мязаш на жаба... баерм кат се обичат младите-да се вземат
|
|
Тема
|
[re: STELT]
|
|
Автор | бeceн (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.06 14:09 |
|
Тъпанар скапан е човек, който нещо не разбира от това, за което е сложен там. И не само, че не разбира ами се и опитва от позиция на силата да обяснява на много по-разбиращи от него, неща за които и понятие си няма.
Въпросът е приключен. След два месеца договора с БТК изтича и няма да бъде подновен, независимо от всекидневните им обаждания за не знам си какви изгодни оферти.
Работя с интернет и хора от 11 години, сменил съм куп доставчици но такова чудо като съпорта на БТК никъде не съм виждал.
А на тия дето искат да говорят с инжинер, нека се пробват. Отговора е " Нямам директна връзка, ще предам. Кога ? Когато може."
За мен и фирмите, с които работя БТК отпада като интернет доставчик.
|
|
|
това е п рекрасно, само че не виждам защо ми го обясняваш. едла ли съм заинтересувана от това какво смяташ да правиш. твой е изборът на доставчик. но наистина човеко поне да си беше направил трудада разбереш къде ти е съпорта пърно. от април месец той не е в софия, не от вчера. така че когато имаш претенции към нещо мисля че трябва също така да имаш и поне малка доза информация, но както и да е. успех с новия доставчик
|
|
|
е вярно е че и аз съм на преконна възраст, но чак път толкова
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
pestizid (заядлив) |
Публикувано | 16.10.06 22:49 |
|
Ако това те утешава, то въпросните хора от help desk-а говорят по-добре английски, отколкото български. Те просто не те разбират какво им казваш.
|
|
|
Ако ще и в Турну Мъгуреле да са, а supervisor - ите да са в Нова махала, все пак е редно да имат елементарно понятие за какво става дума. Ама това е проблем на висшия мениджмънт, защото не може само да продаваш, пък било то и с талончета... А историята наистина помни всякакви случаи: и за клиенти, и за служители... А жаравата проблясва...
|
|
|
ти си заядлив - значи може и да се разберем
не съм казала ча съпорта на адсл е върха на сладоледа, някъде да си го прочел:) много добре знам нивото, но не в това е въпроса. въпроса е в това че "клинта" в повечето случай е също толкова некомпетентен и неориентиран в исканията си. незнам още някой от хелп деска да може да врачува че да превдижда всички искания на пациените
|
|
Тема
|
|
|
Автор | ,, (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.10.06 22:28 |
|
Та нали точно това е идеята хелп деска да предвиди та дори и през стената да усети каква му е болката на клиента , а не да праща хора на рекламация и в крайна сметка да се окаже че кабела е скъсан и целия вход няма телефони.
|
|
Тема
|
[re: C.Capъeв]
|
|
Автор | mutant (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.06 13:44 |
|
Tva e nekaf bugaf female, kvo ochakvash ot nego?!
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 18.10.06 13:56 |
|
I kak segashnata lokaliZacia opravdava loshoto obslujvane?
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 18.10.06 14:00 |
|
Clienta ne e dlyjen da e kompetenten. Ti kato idesh na doktor, da ne bi predvaritelno da si si opredelil diagnoZata?!. Che to ako vsichki clienti biaha kompetentni Help Deska shteshe da otpadne.
|
|
|
не казвам че ака е лошо го оправдава, мисля че ако си клиент трябва да имаш и малко повече информация за хората които те обслужват
|
|
|
ако смяташ че това е проблема следващия път се обади на канал 2001 а не на хелп деска
|
|
|
ми когато ползваш УСЛУГА трябва поне малко да си компетентен, и не го сравнявай с лекарите защото е различно. аман от сравнения и то недодялани
|
|
|
разликата с мутирал не е голяма:))
|
|
Тема
|
|
|
Автор | BBP (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.06 00:03 |
|
Da mi prenaso4ite 22 port ot 192.168.1.2 kym 192.168.1.4 vi otne 24 chasa i biaha neohodimi 4 -5 obajdania.
|
|
Тема
|
[re: mutant]
|
|
Автор |
pestizid (заядлив) |
Публикувано | 21.10.06 18:57 |
|
Като закри служба "Жалби".
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Cнeжaнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.11.06 21:14 |
|
абе бесен ти май не си запознат, че когато модема се ресетне ( когато си върне първоначалните настройки) единственото нещо което може да се направи е да си АКТИВИРАШ сам услугата пак. това става с име и парола от констативния протокол. служителя на хелпдеска е разбрал това и те е помолил да си активираш услугата. ама ти нали си дървен и всезнаещ се биеш в гърдите '' АЗ СЪМ ТЪПО КОПЕЛЕ И НЯМА ДА ВИ СЛУШАМ"
|
|
Тема
|
аууууу...
[re: Cнeжaнka]
|
|
Автор | BBP (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.11.06 23:34 |
|
След едно такова ресетване от 10:00 до 16:00 им беше необходимо да разберат защо ми работи само машината на 192.168.1.2. Всички устройства се пингват едно с друго, всички пингват 192.168.1.1 , но навън излиза само 192.168.1.2. То кабели ли не ме караха да сменям незнайно защо, то компютри ли не сменях , то линукса на единия комютър ли не им пречеше, какви ли не още глупости ми приказваха само не се обадиха на техните инжинери да влезат в модема и да видят че при ресета зад модема мрежата е маскирана и навън пуска само 192.168.1.2. И след като стоплиха какъв е проблема им бяхя необходими още 3 часа да го отстранят Големи са бързациВсичко това го постигнах с 7 - 8 обаждания и около 30 -40 мин. разговори с 070017111.
|
|