Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:00 22.03.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: ,]  
АвторSTELT (Нерегистриран)
Публикувано15.10.06 23:49

А може би "бесния" трябва да се замисли кой е "тъпанар скапан" след толкова глупости, които е изписал.

П.С. не бъркайте отношението към клиента с мнението за него.

Лека

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: ,]  
Автор TheBrideOfCountDracula (ужасна)
Публикувано16.10.06 12:43

явно усещането ти те лъже нещо, просто се дразня от прекалените ПРИВИЛЕГИИ които се опитва да си докара т.н. КЛИЕНТ. в българия прословувата фраза - клиента винаги е прави, се тълкува по доста извратен начин. да не забравяме че и аз съм клиент на някой нет доставчик но със сигурност не им звъня да ги занимавам с глупости и да се пенява за щяло и нещяло. така че мисля че преди всичко хората трябва да си дадат равносметка до къде могат да стигна в исканията си като клиенти и докъде да си опънат крачката. дали това е по-ясно или да ти го нарисувам на хартийка с пергел и транспортир.

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: STELT]  
Публикувано16.10.06 12:44

м да стелт, много си права но когато някой се има за клиент мисли че всичко му е позволено.
и ми дължиш 6 лв да знаеш

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: TheBrideOfCountDracu]  
АвторBeйдъp (Нерегистриран)
Публикувано16.10.06 13:17

Вейдър, внимавай с транспортира да не се убоцкаш, че ако станеш кат Спящата Красавица, тук ще тъжат за теб 100 години, освен ако Денис не се върне да те цуне

А историята познава и случаи като "Нямам нет!" "А ток имате ли?" :)))

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: Beйдъp]  
Публикувано16.10.06 14:03

вейдър ако денис ме цуне най-много на жаба да се превърна:))) а историята какви ли те случай помни:))

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: TheBrideOfCountDracu]  
АвторЦoнka (Нерегистриран)
Публикувано16.10.06 14:09

Ти така или иначе си мязаш на жаба... баерм кат се обичат младите-да се вземат

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: STELT]  
Авторбeceн (Нерегистриран)
Публикувано16.10.06 14:09

Тъпанар скапан е човек, който нещо не разбира от това, за което е сложен там. И не само, че не разбира ами се и опитва от позиция на силата да обяснява на много по-разбиращи от него, неща за които и понятие си няма.

Въпросът е приключен. След два месеца договора с БТК изтича и няма да бъде подновен, независимо от всекидневните им обаждания за не знам си какви изгодни оферти.

Работя с интернет и хора от 11 години, сменил съм куп доставчици но такова чудо като съпорта на БТК никъде не съм виждал.

А на тия дето искат да говорят с инжинер, нека се пробват. Отговора е " Нямам директна връзка, ще предам. Кога ? Когато може."

За мен и фирмите, с които работя БТК отпада като интернет доставчик.

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: бeceн]  
Публикувано16.10.06 17:30

това е п рекрасно, само че не виждам защо ми го обясняваш. едла ли съм заинтересувана от това какво смяташ да правиш. твой е изборът на доставчик. но наистина човеко поне да си беше направил трудада разбереш къде ти е съпорта пърно. от април месец той не е в софия, не от вчера. така че когато имаш претенции към нещо мисля че трябва също така да имаш и поне малка доза информация, но както и да е. успех с новия доставчик

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: Цoнka]  
Публикувано16.10.06 17:31

е вярно е че и аз съм на преконна възраст, но чак път толкова

Тема Re: БТК ADSL съпорт в София - кретени!нови [re: бeceн]  
Автор pestizid (заядлив)
Публикувано16.10.06 22:49

Ако това те утешава, то въпросните хора от help desk-а говорят по-добре английски, отколкото български. Те просто не те разбират какво им казваш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.