|
Тема
|
БТК е кочина и началниците и са свини
|
|
Автор | бeceн (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.06 06:15 |
|
ако някой е на друго мнение моля да го запази за себе си
| |
Тема
|
Re: БТК е кочина и началниците и са свини
[re: бeceн]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 15.06.06 11:07 |
|
При толкова аргументиран извод...може ли въобще да има друго мнение?
| |
Тема
|
Re: БТК е кочина и началниците и са свини
[re: Cтepн™]
|
|
Автор | ADSL4LiFE (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.06 11:40 |
|
rofl no comment дето се вика ...
| |
|
Снощи отивам в един БТК-център за услуги да питам за новата промоция за АДСЛ-а. Една служителка ми казва, че нямало никакъв проблем да мина новите цени, но понеже промоцията била от утре (днес), да съм отидел днес. Отивам днес, беше друга служителка (с табелка на сакото "ръководител център" или нещо подобно) и казвам, така и така, искам да мина на новите цени. Казва ми, че не можело, щото договора ми не позволявал. Е казвам как така не може, вчера ваша колежка друго ми каза. Ами не може, казва, не отговаряте на условията за промоцията, ето вижте тука брошурата. Тикна ми една брошура и аз взех да я чета. Чета аз брошурата, един, два, три пъти, брех, мама му стара, викам от тук нищо не подсказва, че не мога да мина на новите цени, даже напротив. Показвам и брошурата, тя пак ми пее същата песен. Ами не може, ама я да се обадим до София и от там да кажат. Звънна в София. Ами колежке, тука имам един клиент, с едисикакъв договор, иска да мине на новите цени, ама аз мисля, че не може, кажете и вие............. Аааа, можело значи, ама аз не знаех, че за тези договори промоцията валидна. Да се чуди човек да се смее или да плаче.
My next?
| |
Тема
|
Re: Ето ти аргумент ...
[re: deadreckoning]
|
|
Автор | lRlS (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.06 15:04 |
|
Ами реви, мойто дете, реви, защото от БТК друго не можеш да получиш !
| |
|
|
|
|