Тема
|
Кво правите зимата, приятели?
|
|
Автор | тъпoтo koпeлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.07 17:03 |
|
Аз съм си качил байка на една стойка и въртим по половин час, поне 4-5 пъти седмично. Вие кво правите зимата? Да му ебем майката, да идва таа пролет, че ми писна на уя!
|
|
Тема
|
Re: Кво правите зимата, приятели?
[re: тъпoтo koпeлe]
|
|
Автор | митю (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.07 18:38 |
|
Че какво ти пречи зимата,даже е по приятно особенно на заледено.Изпробваш си състоянието на рефлексите.
Написах
|
|
Тема
|
С нищо не ми пречи зимата, освен, че е:
[re: митю]
|
|
Публикувано | 21.12.07 19:03 |
|
1. Студена
2. Заледена
3. Мокра понекога
4. Шибана отсекъде
Ако изключим тея неща, немам нищо против нея.
|
|
Тема
|
Re: С нищо не ми пречи зимата, освен, че е:
|
|
Публикувано | 21.12.07 20:04 |
|
Карането на велосипед е удоволствие,не виждам с какво ми пречи зимата-мрачна,студена,влажна.С велосипеда ходя всеки ден на работа,изминавам средно 3-5км.Е вярно,че като вали дъжд не е приятно,но всяко удоволствие се заплаща.
Написах
|
|
Тема
|
От кога изминаването на 3-5 км с колело се нарича
|
|
Автор | нe, чe ce зaяждaм, бaцe, aмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.07 20:37 |
|
... "каране"? Аз имам предвид поне час въртене на педалите и изминаване поне на 30-35км. Тва, дето го правиш се нарича "песнете на стинки от грацки транспорт и създаване работа на жената".
|
|
Тема
|
Re: От кога изминаването на 3-5 км с колело се нарича
[re: нe, чe ce зaяждaм, б]
|
|
Публикувано | 21.12.07 21:21 |
|
Абре баце,за какви стинки ми говори,за пестене от градски транспорт.В наше село такова чудо няма.
Пък тук е клуб Велосипеди,а не Транспорт.Както писах,който му се въртят педалите ги върти независимо от сезона.
Написах
|
|
Тема
|
Re: С нищо не ми пречи зимата, освен, че е:
|
|
Автор |
mguergov (стр. инженер) |
Публикувано | 22.12.07 11:29 |
|
Аз ходя на работа без значение от сезона, ама сега нещо много лед в София :( и не ми се рискува. Студът не ме плаши, сгрявам си се чудесно, само трябва добри ръкавици.
Миналата "зима" не забелязах на един завой, че е леко заледено (колите бяха разнесли вода от някакъв теч), завих там и паднах (слава богу без последствия) като подсечен - не си пуснах дори кормилото.
---------------------------------------
Първо се запознай с Manual.
|
|
Тема
|
Re: Кво правите зимата, приятели?
|
|
Автор | Cтapшиятa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.07 13:03 |
|
ходи по фитнесите ... спининг няма ли у нас... тук по немско е на мода и е гот да гледаш каки с мокри фланелки.
тая не е за закачки като и гледам тицепса и бедрото
това става вече
|
|
Тема
|
До Старши.
[re: Cтapшиятa]
|
|
Автор | Mитko (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.07 23:00 |
|
Няма по България спининг.Аз съм ходил но не в България и нещо не ми харесва.Много женско с инструктор педал и тази музика.Иначе аз си карам по план от една книга на Амстронг, много е скучно ама това е положението.Както сега е заледено в Русе не виждам колко метра мога да направя с шосето.Май съжалявам, че останах без байк.Пък от друга страна като си пусна филм или запис на някои етап от обиколките завъртам по час.
|
|
Тема
|
Здрасти, Старши!
[re: Cтapшиятa]
|
|
Публикувано | 23.12.07 10:05 |
|
Аз си дигам щанги дома, намират се на около 4 метра по права линия от велотренажора, а каката има бедро горе-доле колко ми е на мене бицепса. Некво ми е скромно днеска. Весели празници, баце!
|
|
Тема
|
А лов дис гейм!
|
|
Автор | т.k. (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.07 10:08 |
|
Искам да е лятооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!
|
|
Тема
|
Re: Здрасти, Старши!
|
|
Публикувано | 23.12.07 10:43 |
|
Ейй Т.К. просълзи ме с тази снимка.Как обичам тази зеленина и тези баири.Огън още три месеца.
|
|
Тема
|
Весели празници и на тебе, баце!
[re: Mитko]
|
|
Публикувано | 23.12.07 11:01 |
|
Метам се на педалите, мамка му, нещо ме досърбеха краката като се сетим за Петрохан.
|
|
Тема
|
Re: А лов дис гейм!
[re: т.k.]
|
|
Автор | Cтapши (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.07 12:55 |
|
Леле ти си бил много корав бе
Кат те гледам си поне 90, как стискаш по баирите не знам :-))
Напомняш ми на човека-крак от Русе. Едно спринтъорче юноша.
Многооо здраво, уникално бедро и се пускаше само на 200 м.
На шосето едва устискваше, даже на тренировки.
Това е било 80-те , Митко може и да го познава.
Иначе зимата гадно.
Ако имаш кинти и време си направи един лагер на Майорка. Манияците правят и по 2, вторият март. Иначе по соца се правеха лагери в Сандански, там зима нямаше и ставаше.
|
|
Тема
|
Не е само до килцата!
[re: Cтapши]
|
|
Автор |
pyrx (-; свежъ :-) |
Публикувано | 24.12.07 12:19 |
|
Виждам, че си професионалист и сигурно знаеш, че съпротивлението на въздуха също е важен фактор. Колкото си по-широк, толкоз по-зле.
Тогава се прилага специална стойка. Едното рамо напред, леко приведен, с една ръка държиш кормилото посредата, а другата назад, държиш се за седалката. Така силно намаляваш напречното сечение.
В процеса на каране, разбира се, може да сменяш ръцете.
|
|
Тема
|
Честита ви Коледа на всички!
|
|
Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.07 12:44 |
|
Тъпо, не се сърди ама на мен бедрото на каката по-ми тича от твоя бицепс. . Да сте живи и здрави!
|
|
Тема
|
Re: Честита ви Коледа на всички!
[re: Ивaн]
|
|
Автор | шoce (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.07 21:16 |
|
честито и от мене на всички - да ви е честито всичко . Аз карам и през зимата , ама малко по-малко . Тука у дивата великобритания не е толкова студено, рядко се заледява , ама вали дъжд и духа много ... нема как , обаче , требва да се кара и аз си карам 6-7 часа на седмица навън и като е много гадно седам на ом треньора за по 1 час . викат му ролерс на ом треньора тука . Турбо не карам щото не щем да съм като вързан на колелото , по същата причина и спининг не правим . Караме и на тъмно на фарове тука - голем купон , ама избегвам да карам сам у тъмното, само с групата .....като сме неколко и блещукаме у тъмното със светлинките и светлоотразителните разни работи, шанса да ни сгази некой, ужким , намалевал ?
|
|
Тема
|
Re: До Старши
|
|
Публикувано | 30.12.07 12:51 |
|
Мисля,че говориш за Божан.Не можах да го зарибя да кара сега на стари години.Но виж тъпото какви ръце има верно е много як.Виж педалите му са, незнам как се казват този модел и трябва да го доокомплектоваме като шосейка.
|
|
Тема
|
Re: До Старши
[re: Mитko]
|
|
Публикувано | 30.12.07 14:26 |
|
За името не се сещам вече. Беше едно тихо момче, дума не обелваше, тепърва почваше с колоезденето. Бяхме на лагер зимата с олимпийските надежди в Сандански.
|
|
Тема
|
Поздрави и от мен и много здраве.
[re: шoce]
|
|
Публикувано | 30.12.07 14:30 |
|
На континента много студ. Въпреки неопрени ми измръзват ходилата, влиза студ през парчетата и контакта с педалите. Няма спасение. Гледам някакви електрически стелки с батерии продават, колко е ефективно незнам. Не мисля и да пробвам.
|
|
Тема
|
Re: Не е само до килцата!
[re: pyrx]
|
|
Публикувано | 30.12.07 14:48 |
|
Е извинявай, но тая стойка не я препоръчвай, че някой младеж ще вземе да я пробва и става страшно.
При спускане курбелите са хоризонтално, 2-те ръце на кормилото близо до средата, тялото ляга върху кормилото. И пак е опасно.
Може и да седнеш на рамката и да се свиеш максимално, ако рамката го позволява.
Тоя юнак няма как да се свие. И при тая маса ще му е трудничко и Бистрица да качи.
|
|
Тема
|
Re: Не е само до килцата!
|
|
Публикувано | 31.12.07 11:18 |
|
Има я тая стойка години назад я използваха.Сега по големите обиколки рядко правят някой такива изкелеферчени неща и явно за пред камерите.Спускат в нормална поза и използват времето да дишат/нали сега се смята,че главното е удобството/ и възтановяват.
|
|
Тема
|
85 кила съм, горе-доле.
|
|
Публикувано | 01.01.08 13:00 |
|
Не твърда, че стискам по баирите, просто обичам да катера.
|
|
Тема
|
Пропускаш нещо, бацко:
[re: pyrx]
|
|
Публикувано | 01.01.08 13:03 |
|
Насрещното съпротивление, за което така остроумно си се сетил, зависи от площта, която от своя страна има две измерения (ширина, както вече отбеляза, и още едно, за което очаквам да се сетиш).
|
|