Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:02 24.04.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема А лов дис гейм!нови [re: тъпoтo koпeлe]  
Авторт.k. (Нерегистриран)
Публикувано23.12.07 10:08

Искам да е лятооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!

Тема Re: Здрасти, Старши!нови [re: тъпoтo koпeлe]  
АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано23.12.07 10:43

Ейй Т.К. просълзи ме с тази снимка.Как обичам тази зеленина и тези баири.Огън още три месеца.

Тема Весели празници и на тебе, баце!нови [re: Mитko]  
Авторт.k. (Нерегистриран)
Публикувано23.12.07 11:01

Метам се на педалите, мамка му, нещо ме досърбеха краката като се сетим за Петрохан.

Тема Re: А лов дис гейм!нови [re: т.k.]  
АвторCтapши (Нерегистриран)
Публикувано23.12.07 12:55

Леле ти си бил много корав бе

Кат те гледам си поне 90, как стискаш по баирите не знам :-))

Напомняш ми на човека-крак от Русе. Едно спринтъорче юноша.
Многооо здраво, уникално бедро и се пускаше само на 200 м.
На шосето едва устискваше, даже на тренировки.
Това е било 80-те , Митко може и да го познава.
Иначе зимата гадно.
Ако имаш кинти и време си направи един лагер на Майорка. Манияците правят и по 2, вторият март. Иначе по соца се правеха лагери в Сандански, там зима нямаше и ставаше.

Тема Не е само до килцата!нови [re: Cтapши]  
Автор pyrx (-; свежъ :-)
Публикувано24.12.07 12:19

Виждам, че си професионалист и сигурно знаеш, че съпротивлението на въздуха също е важен фактор. Колкото си по-широк, толкоз по-зле.
Тогава се прилага специална стойка. Едното рамо напред, леко приведен, с една ръка държиш кормилото посредата, а другата назад, държиш се за седалката. Така силно намаляваш напречното сечение.
В процеса на каране, разбира се, може да сменяш ръцете.

Тема Честита ви Коледа на всички!нови [re: тъпoтo koпeлe]  
АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано25.12.07 12:44

Тъпо, не се сърди ама на мен бедрото на каката по-ми тича от твоя бицепс.

. Да сте живи и здрави!

Тема Re: Честита ви Коледа на всички!нови [re: Ивaн]  
Авторшoce (Нерегистриран)
Публикувано29.12.07 21:16

честито и от мене на всички - да ви е честито всичко . Аз карам и през зимата , ама малко по-малко . Тука у дивата великобритания не е толкова студено, рядко се заледява , ама вали дъжд и духа много ... нема как , обаче , требва да се кара и аз си карам 6-7 часа на седмица навън и като е много гадно седам на ом треньора за по 1 час . викат му ролерс на ом треньора тука . Турбо не карам щото не щем да съм като вързан на колелото , по същата причина и спининг не правим . Караме и на тъмно на фарове тука - голем купон , ама избегвам да карам сам у тъмното, само с групата .....като сме неколко и блещукаме у тъмното със светлинките и светлоотразителните разни работи, шанса да ни сгази некой, ужким , намалевал ?

Тема Re: До Старшинови [re: Cтapши]  
АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано30.12.07 12:51

Мисля,че говориш за Божан.Не можах да го зарибя да кара сега на стари години.Но виж тъпото какви ръце има верно е много як.Виж педалите му са, незнам как се казват този модел и трябва да го доокомплектоваме като шосейка.

Тема Re: До Старшинови [re: Mитko]  
Публикувано30.12.07 14:26

За името не се сещам вече. Беше едно тихо момче, дума не обелваше, тепърва почваше с колоезденето. Бяхме на лагер зимата с олимпийските надежди в Сандански.

Тема Поздрави и от мен и много здраве.нови [re: шoce]  
Публикувано30.12.07 14:30

На континента много студ. Въпреки неопрени ми измръзват ходилата, влиза студ през парчетата и контакта с педалите. Няма спасение. Гледам някакви електрически стелки с батерии продават, колко е ефективно незнам. Не мисля и да пробвам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.