Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:24 13.07.25 
Горещи теми
   >> АЕЦ Козлодуй
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Писна ми от АЕЦ Козлодуй....нови  
Автор Hani_G (непознат)
Публикувано20.02.07 23:42

Само се хаби даржавен ресурс и медийно време да се обсъжда този въпрос който вече е решен.... Ако това време го използвахме за нещо друго можехме да оправим поне малко кочината в която живеем !

Тема Re: Писна ми от АЕЦ Козлодуй....нови [re: Hani_G]  
Автор Dreven ( ГДАЕЦ)
Публикувано27.02.07 22:15

И все пак като се има впредвид, че медиите са под държавен контрол, защо ли все още се хаби медийно време. Какво се печели от медийния шум.

АвторБEБE (Нерегистриран)
Публикувано01.03.07 17:45

Браво Хани ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!АЕЦ АЕЦ АЕЦ то само за тва се пелтечи

Тема Re: Писна ми от АЕЦ Козлодуй....нови [re: БEБE]  
Автор Hani_G (член)
Публикувано02.03.07 19:18

еми да така е, и още повече е ясно че нищо не може да се направи, т.е. трябва да ги затворим защото сме поели този анагажимент.

Тема Споко, ще ги пуснат отново..нови [re: Hani_G]  
Автор Digweed (Red_Devil)
Публикувано03.03.07 17:46

като ножа опре до кокала.

Купи ли си свещи?

"Gravitation is not responsible for people falling in love" A. Einstein

Тема Re: Mного просто.нови [re: Hani_G]  
Автор Bushman (maYJor)
Публикувано04.03.07 12:38

Всички искаме да си оправим кочината, ама откъде да започнем? Ако започнем с връщане към твърдото гориво - егати и оправянето ще бъде... И преди съм го казавал - Блокове 1-4 ги затвориха политиците и те да им берат грижата. Нека сега доказват колко са модернизирани и безопасни, нека правят акции и да събират лобита, та дано ги пуснат отново. Това е все едно да си спреш колата от движение и след няколко месеца да тръгнаш да я пускаш пак - пълно безумие.

Ние (обикновените техничари и експлоататори) с какво можем да повлияем на този процес? Нито ни питаха, когато спираха блоковете, нито можем да помогнем с нещо за тяхното пускане. Дайте по-добре да мислим от Белене какво ще излезе...

The storm is coming...

Авторбeбe (Нерегистриран)
Публикувано06.03.07 16:06

Ми що дадохте да ги затворят пък сега грачите.Е пък да не говорим за това как тока ни вътре е по-скъп от този дето се изнася.Е де е логиката,що ни го давахте толкова скъпо тогава а сега рев голям.Тогава си вземахте в централата големите заплатки и си траехте,що не излязохте да кажете и на нас хей- нроде даваме ви скъп ток а изнасяме за навън евтин.Е сега какво ми пука дали ще ползвам вносен ток -ТОЙ ПАК щЕ Е СКЪП

Тема Re: Писна ми от АЕЦ Козлодуй.... [re: бeбe]  
Автор Dreven ( ГДАЕЦ)
Публикувано09.03.07 20:02

Твърде много емоция, твърде малко мисъл. Много упреци и малко конструктивни предложения.

Диагноза - жена.

Тема Re: Писна ми от слабоумници...нови [re: бeбe]  
Автор DOZNATEL ()
Публикувано10.03.07 14:56

В отговор на:

що не излязохте да кажете и на нас хей- нaроде даваме ви скъп ток а изнасяме за навън евтин

Никой не пита нито ТЕЦ, нито АЕЦ колко да струва произведеният киловатчас.

Цената на електричеството го решават министрите на своят съвет, и те го подават на своят глашатай, председателят Комисията за водно и енергийно регулиране за да ни го прочете с пиянски глас по телевизията.

А за да не псуваме вече министрите, те се изхитриха, и продадоха електроразпределителните дружества и сега плащаме на двама господари.

АвторБEБE (Нерегистриран)
Публикувано13.03.07 15:53

Е кой е виновен се пита драги ,да плащтаме на двама? Който си е мълчал толкова време и му е харесвало управлението т.е -НИЕ!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.