|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Писна ми от АЕЦ Козлодуй....
|
|
Автор |
Hani_G (непознат) |
Публикувано | 20.02.07 23:42 |
|
Само се хаби даржавен ресурс и медийно време да се обсъжда този въпрос който вече е решен.... Ако това време го използвахме за нещо друго можехме да оправим поне малко кочината в която живеем !
| |
Тема
|
Re: Писна ми от АЕЦ Козлодуй....
[re: Hani_G]
|
|
Автор |
Dreven ( ГДАЕЦ) |
Публикувано | 27.02.07 22:15 |
|
И все пак като се има впредвид, че медиите са под държавен контрол, защо ли все още се хаби медийно време. Какво се печели от медийния шум.
| |
Тема
|
|
|
Автор | БEБE (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.07 17:45 |
|
Браво Хани ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!АЕЦ АЕЦ АЕЦ то само за тва се пелтечи
| |
Тема
|
[re: БEБE]
|
|
Автор |
Hani_G (член) |
Публикувано | 02.03.07 19:18 |
|
еми да така е, и още повече е ясно че нищо не може да се направи, т.е. трябва да ги затворим защото сме поели този анагажимент.
| |
Тема
|
Споко, ще ги пуснат отново..
|
|
Автор |
Digweed (Red_Devil) |
Публикувано | 03.03.07 17:46 |
|
като ножа опре до кокала.
Купи ли си свещи?
"Gravitation is not responsible for people falling in love" A. Einstein
| |
|
Всички искаме да си оправим кочината, ама откъде да започнем? Ако започнем с връщане към твърдото гориво - егати и оправянето ще бъде... И преди съм го казавал - Блокове 1-4 ги затвориха политиците и те да им берат грижата. Нека сега доказват колко са модернизирани и безопасни, нека правят акции и да събират лобита, та дано ги пуснат отново. Това е все едно да си спреш колата от движение и след няколко месеца да тръгнаш да я пускаш пак - пълно безумие.
Ние (обикновените техничари и експлоататори) с какво можем да повлияем на този процес? Нито ни питаха, когато спираха блоковете, нито можем да помогнем с нещо за тяхното пускане. Дайте по-добре да мислим от Белене какво ще излезе...
The storm is coming...
| |
Тема
|
|
|
Автор | бeбe (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.07 16:06 |
|
Ми що дадохте да ги затворят пък сега грачите.Е пък да не говорим за това как тока ни вътре е по-скъп от този дето се изнася.Е де е логиката,що ни го давахте толкова скъпо тогава а сега рев голям.Тогава си вземахте в централата големите заплатки и си траехте,що не излязохте да кажете и на нас хей- нроде даваме ви скъп ток а изнасяме за навън евтин.Е сега какво ми пука дали ще ползвам вносен ток -ТОЙ ПАК щЕ Е СКЪП
| |
Тема
|
[re: бeбe]
|
|
Автор |
Dreven ( ГДАЕЦ) |
Публикувано | 09.03.07 20:02 |
|
Твърде много емоция, твърде малко мисъл. Много упреци и малко конструктивни предложения.
Диагноза - жена.
| |
Тема
|
Re: Писна ми от слабоумници...
[re: бeбe]
|
|
Автор |
DOZNATEL () |
Публикувано | 10.03.07 14:56 |
|
В отговор на:
що не излязохте да кажете и на нас хей- нaроде даваме ви скъп ток а изнасяме за навън евтин
Никой не пита нито ТЕЦ, нито АЕЦ колко да струва произведеният киловатчас.
Цената на електричеството го решават министрите на своят съвет, и те го подават на своят глашатай, председателят Комисията за водно и енергийно регулиране за да ни го прочете с пиянски глас по телевизията.
А за да не псуваме вече министрите, те се изхитриха, и продадоха електроразпределителните дружества и сега плащаме на двама господари.
| |
Тема
|
|
|
Автор | БEБE (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.07 15:53 |
|
Е кой е виновен се пита драги ,да плащтаме на двама? Който си е мълчал толкова време и му е харесвало управлението т.е -НИЕ!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|