|
Тема
|
АЕЦ "Козлодуй"
|
|
Автор | итaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.01.07 17:20 |
|
Как би изглеждала АЕЦ "Козлодуй" в представите на един чужденец след като се запознае с централата от нейния "сайт" -
http://www.kznpp.org?
| |
Тема
|
Re: АЕЦ "Козлодуй"
[re: итaщ]
|
|
Автор | Eнepreтиk (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.01.07 17:50 |
|
И какво не ти хареса в сайта? Сайт като сайт. И е без значение дали е чужденец, или българин, ако е специалист ще намери нужната му информация. Все пак сайта е с представителна информация, нали?
| |
Тема
|
[re: Eнepreтиk]
|
|
Автор | Питaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.01.07 20:38 |
|
Вижте например:www.seas.sk,www.knpp.ru,www.balaes.ru и т.н.Сайта това е лицето на централата - все пак се гледа не само в нашата кочинка.
| |
Тема
|
[re: Питaщ]
|
|
Автор | Kиpчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.07 13:37 |
|
Рекламата носи много пари . Аз например никога не си купувам стоки , които са широко рекламирани по вестници , списания , ТВ.
| |
Тема
|
|
|
Автор | BatNik (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.07 15:58 |
|
Точно заради такива невежи като тебе спряха блоковете. Онези от Г3, които са инспектирали централата през 92-ра, не са разбирали от енергетика, а са гледали мазилката, как е боядисана и светят ли всички лампи по фасадата... Ходи им обяснявай, че това няма нищо общо с безопасността... А, нашите продажни политици и енергетици, хич не им пукаше, какво е мнинието на МААЕ, МАГАТЕ и сие. Всички технически международни комисии констатират, че всичко е на ред, ама овцете се водят по техния си акъл (или по точно - по този на пастира)
| |
Тема
|
[re: BatNik]
|
|
Автор | Eнepreтиk (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.07 18:06 |
|
Не си прав за ентериора и екстериора! На много по-високо ниво е от други централи. Жалко, че снимането тук не е разрешено, за да ти покажа в какъв добър вид са даже и спрените блокове. Но това се вижда и от кадрите, които дават по телевизията. Не вида е причината за спирането!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dreven ( ГДАЕЦ) |
Публикувано | 27.02.07 22:29 |
|
На мен също ми е направило впечатление, че не се полагат достатъчно усилия за изграждане на положителен имидж на българската атомна централа от българска страна. Нещо повече дори, имам интуитивно усещане, че се работи целенасочено в обратна посока. Но ако допусна, че това е вярно следват логичните въпросите: Кой? Защо? С какви мотиви?
| |
|
|
|
|