Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:57 13.07.25 
Горещи теми
   >> АЕЦ Козлодуй
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема И каква излезе тя с АЕЦа?  
Автор Hekф (джедай)
Публикувано22.07.02 13:39

Толкоз приказки колко ни била опасна АЕЦ, толкоз експертни мнения как най-лесно и бързо да бъде затворена, толкоз мощно гъзоподаване как не било толкова важно имаме ли или нямаме ток, по-важно било да ни приемат в ЕС... И кво? Оказа се, че Европейския съюз никога и по никакъв начин не бил против нашата атомна централа. Смях в залата, ей богу.

И не ме е яд, че Европа си прави с нас каквото й хрумне (айде да видим дали ще уволнят Ферхойген и компания за приказване на глупости от името на ЕС) - яд ме е, че това дето го свърши г-н Майсьо (шапка му свалям - никви не сме му на него, обаче го боли за централата ни) можеха и нашите тикви да го свършат, вместо по най-гъзолизкия начин да бързат да подписват споразумения.

И май няма смисъл да питам къде е сега мега-експерта по контайнмънта ЕксПе(рте)шо или къде са ония многознайковци да дойдат пак да ни обяснят как ще влезем в ЕС? Бало си е мамата.

"Да бъде справедливост. За всички" - казах аз, вадейки от кобура лазерното си слово

Тема До тук - добре !нови [re: Hekф]  
Автор Eди ()
Публикувано23.07.02 00:00

Много си прав !
Напълно съм съгласен с тен !
КАККВО ОБАЧЕ ДА НАПРАВИМ ?
Дай идея , Предложи нещо ефективно , което наистина да свърши работа !
С удоволствие ще те подкрепя.

Тема Re: До тук - добре !нови [re: Eди]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано23.07.02 00:24

Бой, ебане и сръбска музика - като се почне от ония путки дето подписаха първото споразумение и свършим с тия дето толкова се фукаха с мъдрото парафиране в Парламента. И за господинчото Ферхойген имам някои нелоши идеи, но едва ли ще успея да ги реализирам. Да се надяваме, че неговите приятелчета ще му таковат мамата от наше име.

Ще ми се обаче някой да ме светне каква е причината за цялата работа та нашите най-висши държавни мъже и жени да направят такава идиотия. Некомпетентност? Национално предателство? Или просто най-обикновено гъзоблиство?

Прочее - аз не съм много по идеите. Но си мисля, че след като се разбра как мощно са се насрали нашите политици нещата ще си тръгнат по естествения си ред - първо те един друг ще си обършат гъзовете, но рано или късно ние ще им пуснем водата.

Тема Re: До тук - добре !нови [re: Hekф]  
Автор Eди ()
Публикувано23.07.02 00:43

Причината е най - вече третата - другите две са просто нейно следствие !
Жалкото обаче че все нямаме идеи , все чакаме нещо да се случи. Имаше една поговорка - "ДОКАТО УМНИЯТ СЕ НАУМУВА - ЛУДИЯТ СЕ НАЛУДУВА" , та и ние май сме така.

Тема Re: До тук - добре !нови [re: Eди]  
Автор Ozzi (член)
Публикувано23.07.02 02:56

Като каза за Пешо ..та се сетих ..Ей това момче хвърли толкова сили и енергия да просвещава "простия" народ и изведнъж изчезна ... А колко ли още "българи" като него има?!?!
А за централата ... моето мнение е, че е похарчена за политически дивиденти.. т.е "покана за безусловно членствао в ЕС" или поредният транш... във всеки случай някой взема пари за сметка на много хора.
А наблюдавате ли странните метаморфози, които стават със енергетик номер 1 - М.К. ? това е човека, който може най-много да говори и да не каже нищо, който спокойно върти гъза по вятъра без ни най-малко свян.. Мама му стара на кого служат избраните от НАС политици в крайна сметка?!?!?

Тема На кого служат?нови [re: Ozzi]  
Публикувано23.07.02 11:56

Ами "служат" най-вече на себе си. Всички политици по целия свят го правят. Всички бъркат в меда. Но ония западните го правят ингелигентно - от едната каца с мед правят десет. И след това си взимат една цяла каца за тях. А нашите кво правят - изяждат меда и после ни за тях има, ни за нас. Жалка и неграмотна работа. Абе - кретени.

Тема Re: На кого служат?нови [re: Hekф]  
АвторOня, c koня (Нерегистриран)
Публикувано23.07.02 12:36

Как на кого служат? На Чичко Паричко, разбира се! И Милко Ковачев, и главния му секретар Славчо Нейков, и цялата сган събрана в МЕЕР! Я да ги пита някой от колко борда лапат парички?!

Тема Re: На кого служат?нови [re: Oня, c koня]  
Публикувано23.07.02 16:00

Като се замислиш - няма лошо да лапат. И от бордове и от подмасова приватизация и от рушвети - нека лапат. Но лапайки да подпомагаха НАШАТА икономика. А те кво правят - за едните кирливи процентчета само съсипват.

Не за лапането ме е яд, а за това че ебаха майката на всичко. Що няма закон за некомпетентността - ей тва питам аз. Като е тъп и неграмотен - да си стои на село да пасе козите, а не да влиза в парламента. Ех, ако вкарваха в затвор за некомпетентност... за нула време щяхме да се оправим.

Тема Re: И каква излезе тя с АЕЦа?нови [re: Hekф]  
Автор MlG_29 (непознат )
Публикувано25.07.02 22:26

Щяхме замалко да се удавиме като власите ..... на края на Дунава с тоя АЕЦ! Ама добре че е тоя Майсьо та да ни покаже като как требе да се бориме! Ама дали има някой да види? някой да подхване отук нататък? А? Или и това ще остане глас в пустинятя?

Тема Re: И каква излезе тя с АЕЦа?нови [re: MlG_29]  
Публикувано26.07.02 01:17

Да ти кажа - не че ще се изненадам ако въпреки, че ЕС не иска да си затваряме АЕЦа все пак си я затворим. Но вече ще е пределно ясно кои са педерастите. О, да - нашите тикви в парламента много обичат да ни обясняват как те всъщност са си много готини, просто едни лоши чичковци работещи за ЕС, НАТО или Мъжете в черно са ги стиснали за топките и те - кво да правят горките - дупят се горканчовците. Е, сега като се оказа, че лошите чичковци не били толкова лоши ще излезе, че и нашите готинярки не били толкова готини.

Казано с по-малко думи - ако и сега продължат да затварят АЕЦа - вече ще хвърчат глави. Голямо затваряне ще падне като ги изпозатворим на топличко, деба и политиците неграмотни, деба

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.