|
Тема |
Re: Относно свежото сирене [re: jeni4ka] |
|
Автор |
kaви (търсещият) |
|
Публикувано | 24.07.06 04:41 |
|
|
Не е никак зле статията-добре ме информира, че хранейки се с тофу, аз ще погълна в някакво количество поне едно или няколко от следните вещества:
Salt coagulants:
Calcium sulfate (gypsum) and Calcium chloride
Magnesium chloride
sodium chloride
potassium chloride
Acid coagulants:
Glucono delta-lactone (GDL)
Enzyme coagulants
papain
Не си струва подобна консумация на такъв голям букет от химия-здравия разум го предполага. За предпочитане е едно домашно краве или козе или каквото и да е мляко без калциеви сулфати, калциеви хлориди,магнезиеви хлориди, натриеви хлориди, папаини и тем подобни. То вимето на кравата си знае работата кое как се прави...И не се нуждае от реклама.
|
| |
|
|
|