Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:02 07.07.25 
Клубове / Общества / Професионални / Преводачи Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Да добавя само: [re: ivz]
Автор circadian (непознат )
Публикувано24.08.09 12:42  



>>>Относно "до": то беше от мен, като застраховка, всъщност аз прочетох в Интернет, че в прясното има 2%, а в твърдото 20% (т.е. точно 10 пъти). ...<<<


Нещо и в дописването не ти се получава...



>>>...В крайна сметка, ако всички харесваме едно и също нещо, от него ще се пада по-малко на мен. ...<<<
Едва ли можеш да изядеш и една милиардна част от качественото сирена по света. А ако си наистина такъв лакомник... ... лошо.

>>>...За съдържанието: мисля, причината е очевидна (май не за всички) - по-високата плътност и в липсата на разреждаща масата "боза" (сега изясни ли ти се "синтеза" на елементи?). ...<<<
Чекай малко! Ти за к'во говореше? Нали говореше за меко сирене, а не за нещо си с вкус на сирене. За каква "боза" говориш в мекото сирене. Мекото сирене е меко сирене, а не сирена с "боза". Май пак омеша нещата...
Не бъркай мекото сирене с нещо си с вкус на сирене. Това са съвсем различни неща.



>>>...Нали не си смятал, че в млякото няма грам вода? Има, има - 80-90%, голяма част от които вкусно хапваш с прясното (меко) сирене. ...<
Ти продължаваш да не се чуваш к'во приказваш... Нали в препоследния ти постинг сравняваше калция в мекото сирене и в твърдото сирене. С'я къде намеси млякото и водата в млякото???
Ако искаш да спориш - дай да спорим за един и същ продукт - сиренето. Било то твърдо или меко. И недей всеки път да си измисляш аргументи млечни, бозяни или намсик'ви. Сравнявай мекото и твърдото сирене... И ми кажи тогава от 'де идва повечето калций в твърдото.... Щото повечето (с няколко пъти повече) калций в твърдото, няма как да дойде без термоядрена реакция...
И недей да дърдориш, че в твърдото сирене няма вода. Защото някой твърди сирена не зреят ли в саламура... Не само пармезанът е твърдо сирене, май че.


>>>... Аз, приятелю, съм професионален купувач на сирене....<<<
Благодаря, че ме наричаш приятел. Долявям лека насмешка към мен... но...

А с това "...съм професионален купувач на сирене..." направо...изтрепа рибата.
Дори и в момента не мога да си представя как изглеждат професионалните купувачи на сирене.

>... и не само, че чета какво пише на опаковката (това е отскоро), ами следя (питам и се интересувам) в какви мандри е произведено. ....<<<
Я, кажи и на нас от кои мандри да си купуваме сирене. От кои мандри - меко, и от кои - твърдо? И от кои мандри да не купуваме?



>>>...Не искам да ти описвам подробности, още по-малко да се хваля, но мен с качество точно на сиренето не можеш да ме излъжеш. ...<<<<
Нямам и намерение да те излъгвам. Не съм си и помислял да го правя! Но ако искаш, опиши ни тези подробности, които знаеш за сиренето. Без да се хвалиш - сподели с нас знанията си, моля.


>>> За тофуто ... Ако си му любител, това ми е последният опит за някаква дискусия с теб, ...<<<

Не съм му любител. Даже съм му мразител.

>>>...И ти ми беше симпатичен... до заекването в опит да защитиш тофуто ...<<<

За какво заекване говориш? И за какво моя защита на тофуто си разбрал...

Ти май не четеш к'во пиша... а си правиш съчиненеия в собствен стил
.

Поздрави, приятелю!



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Що е то "твърдо сирене"? circadian   17.08.09 12:41
. * Re: Що е то "твърдо сирене"? chavdar4e   17.08.09 13:29
. * Re: Що е то "твърдо сирене"? i__n__a   17.08.09 13:47
. * и още... i__n__a   17.08.09 13:54
. * Re: Да добавя само: Aлekcия   18.08.09 00:15
. * Re: Да добавя само: circadian   19.08.09 20:08
. * Re: Да добавя само: ivz   20.08.09 10:29
. * Re: Да добавя само: circadian   20.08.09 14:18
. * Re: Да добавя само: Aлekcия   20.08.09 19:24
. * Re: Да добавя само: ivz   20.08.09 22:49
. * Re: Да добавя само: circadian   24.08.09 12:42
. * Re: Да добавя само: ivz   24.08.09 17:54
. * Re: Да добавя само: circadian   25.08.09 11:28
. * Re: Да добавя само: circadian   26.08.09 12:37
. * Re: Да добавя само: violet_moon1   26.08.09 12:52
. * Re: Да добавя само: circadian   26.08.09 15:05
. * Re: Да добавя само: violet_moon1   26.08.09 15:57
. * Re: Да добавя само: circadian   27.08.09 09:11
. * Re: Да добавя само: violet_moon1   27.08.09 10:11
. * Re: Да добавя само: circadian   27.08.09 15:37
. * Re: Защо си мислите, че искаме да ви четем? Aлekcия   28.08.09 00:49
. * Re: Защо си мислите, че искаме да ви четем? circadian   28.08.09 10:16
. * Re: НО Aлekcия   28.08.09 11:32
. * Re: НО circadian   28.08.09 14:04
. * Re: Що е то "твърдо сирене"? вeceлyшka   26.08.09 20:40
. * Re: Да не е кашкавал, yog   28.08.09 17:41
. * Re: Да не е кашкавал, mond 77   28.08.09 17:52
. * Re: Да не е кашкавал, circadian   31.08.09 09:39
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.