|
Тема |
Re: Да добавя само: [re: ivz] |
|
Автор |
circadian (непознат
) |
|
Публикувано | 24.08.09 12:42 |
|
|
>>>Относно "до": то беше от мен, като застраховка, всъщност аз прочетох в Интернет, че в прясното има 2%, а в твърдото 20% (т.е. точно 10 пъти). ...<<<
Нещо и в дописването не ти се получава...
>>>...В крайна сметка, ако всички харесваме едно и също нещо, от него ще се пада по-малко на мен. ...<<<
Едва ли можеш да изядеш и една милиардна част от качественото сирена по света. А ако си наистина такъв лакомник... ... лошо.
>>>...За съдържанието: мисля, причината е очевидна (май не за всички) - по-високата плътност и в липсата на разреждаща масата "боза" (сега изясни ли ти се "синтеза" на елементи?). ...<<<
Чекай малко! Ти за к'во говореше? Нали говореше за меко сирене, а не за нещо си с вкус на сирене. За каква "боза" говориш в мекото сирене. Мекото сирене е меко сирене, а не сирена с "боза". Май пак омеша нещата...
Не бъркай мекото сирене с нещо си с вкус на сирене. Това са съвсем различни неща.
>>>...Нали не си смятал, че в млякото няма грам вода? Има, има - 80-90%, голяма част от които вкусно хапваш с прясното (меко) сирене. ...<
Ти продължаваш да не се чуваш к'во приказваш... Нали в препоследния ти постинг сравняваше калция в мекото сирене и в твърдото сирене. С'я къде намеси млякото и водата в млякото???
Ако искаш да спориш - дай да спорим за един и същ продукт - сиренето. Било то твърдо или меко. И недей всеки път да си измисляш аргументи млечни, бозяни или намсик'ви. Сравнявай мекото и твърдото сирене... И ми кажи тогава от 'де идва повечето калций в твърдото.... Щото повечето (с няколко пъти повече) калций в твърдото, няма как да дойде без термоядрена реакция...
И недей да дърдориш, че в твърдото сирене няма вода. Защото някой твърди сирена не зреят ли в саламура... Не само пармезанът е твърдо сирене, май че.
>>>... Аз, приятелю, съм професионален купувач на сирене....<<<
Благодаря, че ме наричаш приятел. Долявям лека насмешка към мен... но...
А с това "...съм професионален купувач на сирене..." направо...изтрепа рибата.
Дори и в момента не мога да си представя как изглеждат професионалните купувачи на сирене.
>... и не само, че чета какво пише на опаковката (това е отскоро), ами следя (питам и се интересувам) в какви мандри е произведено. ....<<<
Я, кажи и на нас от кои мандри да си купуваме сирене. От кои мандри - меко, и от кои - твърдо? И от кои мандри да не купуваме?
>>>...Не искам да ти описвам подробности, още по-малко да се хваля, но мен с качество точно на сиренето не можеш да ме излъжеш. ...<<<<
Нямам и намерение да те излъгвам. Не съм си и помислял да го правя! Но ако искаш, опиши ни тези подробности, които знаеш за сиренето. Без да се хвалиш - сподели с нас знанията си, моля.
>>> За тофуто ... Ако си му любител, това ми е последният опит за някаква дискусия с теб, ...<<<
Не съм му любител. Даже съм му мразител.
>>>...И ти ми беше симпатичен... до заекването в опит да защитиш тофуто ...<<<
За какво заекване говориш? И за какво моя защита на тофуто си разбрал...
Ти май не четеш к'во пиша... а си правиш съчиненеия в собствен стил
.
Поздрави, приятелю!
|
| |
|
|
|