Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:47 23.10.25 
Клубове / Наука / Технически науки / Машиностроене Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: За Х12 и 9ХС [re: ...]
Автор frolic (engeneer)
Публикувано09.08.05 17:37  



Тук не става дума изобщо за закаляване във вода. И не е вярно, че маслото отнема температурата по-бързо. Просто има значение скороста на охлаждане по време на мартензитното превръщане, но както ида е. При мен маслото е от 40 до 80°С, но не е достатъчна явно скороста с която циркулира край детайлите , а тя се определя от скороста на бъркалките, която е const. и немога да я променя. Има колеги които не калят тези стомани във вакуумни пещи, но аз искам да направя сполучлив опит защото в скоро време ще трябва да махнем солните вани.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* За Х12 и 9ХС edin ot was   26.07.05 14:51
. * Re: За Х12 и 9ХС ...   05.08.05 09:43
. * Re: За Х12 и 9ХС frolic   09.08.05 17:37
. * Re: За Х12 и 9ХС нoв   23.11.05 20:56
. * Re: За Х12 и 9ХС sweep   27.11.05 19:38
. * Re: За Х12 и 9ХС нoв   04.12.05 09:27
. * Re: За Х12 и 9ХС sweep   06.12.05 21:50
. * Re: За Х12 и 9ХС нoв   10.12.05 01:19
. * Re: За Х12 и 9ХС sweep   15.12.05 21:31
. * Re: За Х12 и 9ХС Hиkoлa   06.12.05 20:47
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.