|
Тема |
Re: Рамен [re: LadyMorgana] |
|
Автор |
Monica123 (стар клубар) |
|
Публикувано | 10.10.14 18:15 |
|
|
Къде го яде този рамен?
Предполагам в България.
Аз го ям в японския квартал сготвен от японци.
Сервиран в "пот"-съд който наподобява нашщите гювечета,но от друг материал.
Супата направо ври пред теб.
Няма никаква застройка.Бистра супа.Моята беше спайси бииф.
Нищо особено.
Яйцето е просто сватрено,нарязано на кръгчета и пуснато в супата.
Азиятците като традиционно бедни държави(месото е кът и не стих=га за всички) масово компенсират/добавят протеин в супата с варено яйце.
И как ще кажа.В Бг има доста виетнамци.Ако някъде правят истинска Фъ пробвай!
|
| |
|
|
|