Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:23 21.05.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: помощ [re: jaddis]
Автор iskam_yahta (новак)
Публикувано09.01.09 21:54  



Каква случайност! Снощи гледах по History 77.6 chanel, това е тук в Пенсилвания- САЩ, предаване за касапиниците в Чикаго от миналото столетие до сега. По настоящем вече всичко е на конвейр, механизирано, но показаха малки касапници с традициони методи на расфасоване. Показаха как приготвя стек (котлет). Та значи почистените трупове на телетата висят в помещение с определена температура 2 седмици за да можело месото да се отпусне и мускулатурата да почне да се разгражда. Не разбирай да се скапва. Те му казват to start breaking. След това отрязват едни дълги филета от строго определено място, леко прошарени с лой и заобиколени с 5-6 мм мазнина, нарязват ги на дебелина около 2.5-3 см, посоляват ги и ги хвърлят върху барбекюто. Нямa изкисвания и други чудесии. Секретът е в месото. Там където ги сервираха цената беше 50 долара за 10 унции (около 300 гр).



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* помощ jaddis   09.01.09 07:09
. * Re: помощ вeceлyшka   09.01.09 09:49
. * Re: помощ jaddis   13.01.09 09:03
. * Re: помощ Mим   09.01.09 16:23
. * Re: помощ iskam_yahta   09.01.09 21:54
. * Re: помощ rudolfOO7   10.01.09 10:16
. * Re: помощ Meчo_Пyx   11.01.09 05:50
. * Re: помощ rudolfOO7   11.01.09 09:21
. * Re: помощ вeceлyшka   11.01.09 11:47
. * Re: помощ rudolfOO7   11.01.09 12:42
. * Re: помощ вeceлyшka   11.01.09 15:40
. * Re: помощ sprkl   11.01.09 17:39
. * Re: помощ Meчo_Пyx   12.01.09 00:53
. * Re: помощ Mишo Шaмapa   13.01.09 12:03
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.