Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:39 21.05.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: КАРФИОЛ [re: Пeтя]
Авторket1234 (Нерегистриран) 
Публикувано11.10.06 14:31  



Леко сварен в подсолена вода след това:
1. Може да се панира - брашно - яйце - галета, но лично аз си забърквам паста патафри / за да не се омазвам до ушите/. Пържим в маслена баня.

2. Сварен се залива със сос бешамел, отгоре настърган кашкавал и галета /за да стане хрупкава коричка/ и във фурната до зачервяване. Става за самостоятелно ястие, става и за гарнитура.

3. Крем супа - при варенето прибавям и един нарязан картоф.

Гарантирам за рецептите - правя ги даже и със скъпия карфиол през лятото, защото вкъщи обожаваме този зеленчук.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* КАРФИОЛ Дид   11.10.06 12:32
. * Re: КАРФИОЛ Пeтя   11.10.06 13:24
. * Re: КАРФИОЛ ket1234   11.10.06 14:31
. * Re: КАРФИОЛ - REZEPTA Dzak!   11.10.06 14:45
. * Re: КАРФИОЛ Дид   11.10.06 15:39
. * Re: КАРФИОЛ Maмa Mъpмopaнa   11.10.06 21:44
. * Re: КАРФИОЛ Лъчeзapa_   11.10.06 22:07
. * Re: КАРФИОЛ Лyцифep   12.10.06 10:10
. * Панирай го Virgo   12.10.06 16:50
. * Re: КАРФИОЛ Hиkи   12.10.06 22:24
. * Re: КАРФИОЛ Dodo   13.10.06 00:03
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.