|
Тема |
Re: КАРФИОЛ [re: Пeтя] |
|
Автор | ket1234 (Нерегистриран) | |
Публикувано | 11.10.06 14:31 |
|
|
Леко сварен в подсолена вода след това:
1. Може да се панира - брашно - яйце - галета, но лично аз си забърквам паста патафри / за да не се омазвам до ушите/. Пържим в маслена баня.
2. Сварен се залива със сос бешамел, отгоре настърган кашкавал и галета /за да стане хрупкава коричка/ и във фурната до зачервяване. Става за самостоятелно ястие, става и за гарнитура.
3. Крем супа - при варенето прибавям и един нарязан картоф.
Гарантирам за рецептите - правя ги даже и със скъпия карфиол през лятото, защото вкъщи обожаваме този зеленчук.
|
| |
|
|
|