|
Тема |
Една рецепта, без панировка: [re: dexter_sum] |
|
Автор | eзepoтo (Нерегистриран) | |
Публикувано | 10.05.05 17:37 |
|
|
1 средна глава карфиол, 1 сл.л лимонов сок, 60 гр. галета, магданоз, 2 твърдо сварени яйца, 2 с.л разтопено масло, сол, чер пипер
Карфиола се разделя на розички, залимва се с със студена вода и лим.сок, кипва се на умерено силен огън, след това се намалява и ври поне 5 мин. Не трябва да е преварен, а леко хрупкав! В купа се смвесват галетата, магданоза, яйцага, нарязани на ситно, солта и пипера. С получената смес поръсваме карфиола. Поне на мен много ми хареса като вкус.
|
| |
|
|
|