|
Тема |
Re: За панирания карфиол и броколите? [re: SilverElf] |
|
Автор | 1 jena (Нерегистриран) | |
Публикувано | 10.05.05 13:55 |
|
|
Имаше няколко теми посветени на панировката. Може да потърсиш от тази година, а и от архива. Много са подробни.
Лично аз ползвам сухите панировки на "Анжел" и съм страшно доволна - хрупкави и вкусни. Иначе все нещо не ми се получава като хората - яйчената панировка ми протича в тигана, а със сухата избягвам този проблем.
Знам, че някои домакини ползват и натрошен корнфлекс за панировка, но не съм го използвала за тази цел.
Според мен (а и така го правя) - карфиола и броколите леко се заваряват в подсолена вода (да не преврат, защото стават много меки - направо се съсипват).
|
| |
|
|
|