Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:59 30.05.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема може, но... [re: veni_ev]
Автор a з ( *)
Публикувано11.11.02 10:34  



аз го предпочитам така:

3-4 с.л. олио, или зехтин. зехтинът не трябва да мирише, обаче.
2 с.л. пресен лимонов сок
1 с.л. подквасена сметана
1 твърдосварен жълтък
1 маринована рибка, 1 ск. чесън, сол, горчица на върха на ножа, щипка сух риган.

мазнината и лимоновия сок се разбиват, добавя се стрития жълтък и се разбърква, после се добавя сметаната и счуканата рибка, чесъна и подправките и се разбива пак.

може и без рибката, някои не обичат.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* sos za salata"CEZAR"? magi   11.11.02 02:50
. * Re: sos za salata"CEZAR"? veni_ev   11.11.02 09:55
. * може, но... a з   11.11.02 10:34
. * Re: може, но... magi   11.11.02 13:34
. * Re: може, но... magi   11.11.02 13:37
. * Re: sos za salata"CEZAR"? magi   11.11.02 13:31
. * Re: sos za salata"CEZAR"? lmma   12.11.02 00:49
. * "Worcester" се чете "Устър" Tozi   12.11.02 01:06
. * Re: "Worcester" се чете "Устър" lmma   12.11.02 10:46
. * Re: sos za salata"CEZAR"? magnet   11.11.02 11:05
. * Re: sos za salata"CEZAR"? magi   11.11.02 13:40
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.