|
Тема |
Re: Бурканче, [re: 567] |
|
Автор | бypkaнчe (Нерегистриран) | |
Публикувано | 07.06.02 14:04 |
|
|
виж, драги 567,
аз се опитах да ти помогна с моя опит, но ти явно не си прочел първия ми постинг. където ти пиша за трика с ориза по креолски и многото вода. варя най-прост ориз по тая схема и никога не се слепва. ама кой да чете. там ти бях написала и против предварителното пържене, точно същото, което ти пише и МВ. чак ми става малко криво, че на МВ се благодари, а моя съвет се подминава, като в добавка ме иронизират. колкото до типовете ориз и брашно, има такова нещо наистина, но то не бива да се абсолютизира, а и ти не уточни за каквъ ориз питаш отначало, нали? питаше що ми се слепва...
бабите на село хабер си немат къв тип е брашното, ама месят такива неща, дето ние с теб едва ли ще можем, колкото и подробни инструкции да имаме.
чак ми стана малко смешно за uncle ben's - да дадеш пет пъти повече пари, щото на опаковката пише колко време се вари. тоя надпис не прави ориза различен. (между другото, спрях да купувам от тоя ориз, след като един пакет за варене 10 мин според надписа, се наложи да варя 3 пъти повече)
а за кесенето на печката, аз просто коментирах твоите собствени думи - прочети си ги пак. и между другото, наистина требе да се кеси до печката, неизбежно е. иначе стават бели, казвам го от личен опит.
айде и на теб да е със здраве, и ти препоръчвам да уважаваш повече времето на хората, които се опитват да ти помогнат...
|
| |
|
|
|