Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:00 01.05.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Замириса на елха и празник! [re: ннл]
Автор Rachel. (Смайл)
Публикувано01.10.01 14:45  



Всъщност капамата се приготвя препоръчително (в смисъл на задължително) в глинен съд - гърне, гювеч, и се оставя в него на бавен огън много часове. Около 6 всъщност. Също така се слагат и лозови сърмички навити с всичко в тях както си му е редът. И те се нареждат някъде по средата. И става най - коледното, най - зимното, най - традиционното, най - вкусното и най - уютното ястие, за което можеш да се сетиш.





Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* kavarma i kapama sara   14.09.01 14:05
. * Re: kavarma i kapama Debora   17.09.01 19:10
. * И още една идея Cилвa   18.09.01 14:23
. * Re: Още малко добавки Meчo Пyx   19.09.01 14:53
. * Re: kavarma i kapama sara   19.09.01 20:27
. * Re: вчера тъкмо се чудех magnet   19.09.01 18:42
. * абсолютно! ннл   20.09.01 06:29
. * Re: абсолютно! Sinchetz   26.09.01 23:40
. * Замириса на елха и празник! Rachel.   01.10.01 14:45
. * o6te za kapamata batko vi   11.10.01 17:47
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.