|
Тема |
Re: абе... [re: HeOHeЛ] |
|
Автор | Пepлa (Нерегистриран) | |
Публикувано | 28.03.01 14:55 |
|
|
Ако решите да използвате обикновена захар, то би трябвало да прибавите 100 мл вода и да продължите варенето като бъркате до 15 минути. Можем да възприемем много методи за правене на сладка. Към различните плодове се подхожда различно. Тук става въпрос за ягоди.
Живеем в динамично време и приготовленията на различни храни претърпяват развитие също. Все повече / да не кажа изцяло/ се употребява специалната захар за правене на сладка и резултатът е прекрасен - и за вкус и за бързина. Разбира се в тази захар има консервант, който не може да се избегне.
Сладкото от ягоди е по-парфюмирано, ако се оставят ягодите разбъркани с обикновената захар да престоят 24 часа, и след това се вари/с прибавената вода/ по пет минути на три етапа с по двадесетина минути почивка между варенето. Но и за това се иска време.
Идеалното е да редуваме в храната сладка, мед и особено melasse, която ако не се лъжа е = петмез на български. Последната е една от малкото храни, съдържаща селениум.
|
| |
|
|
|