|
|
| Тема |
Re: Как да направим от куци говеда - телешки салам [re: тъпoтo koпeлe] |
|
| Автор |
btr Бopиcoв (Луд за връзване) |
|
| Публикувано | 05.02.10 14:06 |
|
|
|
това е много сложно бееее ,вероятноста да се похаби суровината е много голяма
А виж,приготвянето на телешкия салам е много проста работа:
Взимат се 20-22 говеда ,пасли по Гейарена + 1 бр.пловдивско говедо израснало в Столипиново + един мустакат носител на орден "Стара планина",натоварват се на един "Неоплан-Говедовоз" и директно заминават за месокомбината в Тел Авив - Израел. Там говедовоза изтърсва говедата и чичо Миша ги избива хуманно с чук между рогата.След това говедата и мустакатия орденоносец се пускат през единия край на говедомелачката като предварително са им почистени вътрешностите, а на изхода на месомелачката смляното говеждо се пълни в проплакнатите им с хладка подсолена вода собствени черва. Получените щафети суров телешки салам се варят на тих огън около 1 час и са готови за консумация
Най-често произведения в Израел телешки салам се изпраща по пазарите на мюсюлманските държави в Анадола и Близкия изток
Всеки народ заслужава царя си
| |
| |
|
|
|