Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:41 27.04.24 
Клубове / Спорт / Футбол / Футбол Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Готварска алхимия, как да наравим от пача-мамалига
Автор тъпoтo koпeлe (№1 завинаги)
Публикувано04.02.10 09:33  



Зимате неколко тона свинска пача (намира се в огромни количества около село Панчарево), сипвате я в Турция, добавяте неколко кила румънско царевично джудже и я варите на бавен огън неколко седмици, като бъркате много здраво, за да зе стане на топки, а да си държи нормалната путкенска форма! След тва доварявате още неколко месеца на още по-слаб огън, като бъркате още по-здраво, докато добие подходяща за консумация концентрация. За да установите консистенцията, ръгате периодично врящата пача (понастоящем мамалига) с точилка или друг фалически символ. Мушкате и завъртате, мушкате и завъртате! Ако по тоягата не остава пача, значи вече е станала на мамалига. След тва зимате още сланина от Панчарево и я запържвате докато придобие цветъ на пачата от миналия сезон (приблизително на Митко от Нигерия), нарязвате готовата мамалига на 11 парчета, поръсвате я с изпържената сланина и я фърляте в кенефа. Да ви е сладко!

П.П. Рецептата може да се изпълнява само от дипломиран готвач-алхимик, внос от Румъния, той е професьоналист и е изучавал фатките дълги години. Дон`т трай диз ет хоум!



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Готварска алхимия, как да наравим от пача-мамалига тъпoтo koпeлe   04.02.10 09:33
. * Re: Готварска алхимия, как да наравим от пача-мамалига Canary   04.02.10 10:42
. * лъзгаво е вънка баце ramlid   04.02.10 11:41
. * Re: Как да направим от куци говеда - телешки салам btr Бopиcoв   05.02.10 14:06
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.