|
да даваме съвети на някой, чиито бизнес върви, а ние, двамата, не сме от бранша - малко е ...
все едно готвач да ти даде съвети, как да си брокер на имоти
аз съм кръчмарско чедо, като дете съм бил повече по ресторанти, отколкото на училище, но не тръгнах по този път
майка ми казваше, чух го и от един прочут готвач скоро - като отидеш на ресторант, гост си на готвачите, да видиш, да се изненадаш, може да се изненадаш и неприятно
в твоя случай, като четох, вие сте компания с различни изисквания: неядящи месо, предпочитащи риба, искащи паниран кашкавал. в този случай бих се свързал с ресторант в софия, с индивидуална поръчка: да се приготи едно, второ, трето, веганско, месо, риби. може да ти поискат капаро, за да купят продукти
ако не ти харсва ресторант - тогава готвиш ти
|