|
Тема |
Re: Джолан [re: RujaKaramfilova] |
|
Автор |
Nuke Dukem (very good) |
|
Публикувано | 29.08.25 14:43 |
|
|
Тоя бульон после и на боб да го правиш, това е за сметка на блудкав джолан. Джолан се пече както е с кожата и кокалите, а не да го вариш 100 часа, понеже колагенът и мазнините ти се отделят в чорбата и крайният продукт става сух и безвкусен, а после и с кашкавал да го ръсиш, най-много да стане манджа с грозде. Така че както казах – пълен провал.
А иначе от мен снимка на Ира пред блока няма да видиш, тъй като тя вече 3+ години не е имала нито един ден през живота си, без да си е получила голия минимум от 10 километра. А, и още нещо, и мъжкар й намерих, и то не един, ами 2, и двамата чистак-бърсак от нейната порода, и живот и здраве тази зима даже ще се окучи.
|
| |
|
|
|