|
|
| Тема |
Re: Джолан [re: RujaKaramfilova] |
|
| Автор |
alisalisa (Lipari също) |
|
| Публикувано | 29.08.25 13:02 |
|
|
|
Всичко друго е резултат на това, че пак си с гъза нагоре, както оликновено.
Щото не те омазвам с комплименти ле?
Нали ти написах, че манжичката ти е сгодна, ако ми я сипеш на гости, няма да се мръщя, ще си я излапам с кеф. Аз хич не съм претециозна като ме черпят, добро прасе съм, ям всичко, даже и бамя. не обичам бамя
Ама си шляпнала тема с кулинарна рецепта и инструкции, претендираща за поне донякъде майсторлък и хич не понасяш градивна критика.
Що я шляпна - да събираш само комплименти и ако някой ти изкоментира рецептата и технологията, да го наплюеш кат станал с гъза нагоре кисел лимон ли?
Аз не съм обучавана така. Похвалата си е похвала, но критичните забележки са си част от обучението, полезна част, а не повод за цупене и отяждане.
С манталитети като твоя, слава Богу, се примирявам само в клуба. Нито мога да работя с такива, нито мога да живея с такива. Има ги в роднинско и съседско обкръжение, комуникираме някак, налага се. Но на здравословна и за двете страни дистанция и само ако е необходимо.
Затова, ти си прецЕняш как да ми реагираш и на какъв тип комуникация да заложиш. С "душо лимонена и злобна" не стаа.
Многострадална, вечно наобидена ми несправедливо Геновево.
| |
| |
|
|
|