|
Тема |
Re: Джолан [re: Asia.] |
|
Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
|
Публикувано | 29.08.25 12:48 |
|
|
Цял джолан. С мед и аз правя.
Марината от мед, горчица, лимон, червен пипер, малко бяло вино, подправки, ако имам в момента църкам сок от пресен ананас. Общо взето това. Престоява в тази марината една нощ, на другия ден-във фурната в глинен гювеч или йена.
Дай, моля, директен линк за технологията на готвене, ако ще на чешки, все гугълски ще се разберем))
П. П. Вкъщи често готвя сладко-солени манджи, Карамфилов ги обожава-мед, сладко от боровинки, най-вече, ананас, портокали, сини сливи и други. Праз със свинско и сини сливи е върхът, зелеви сарми, кисело, със стафиди, също.
Сега едвам чакам кестените!
|
| |
|
|
|