|
Тема |
Re: За сиренето [re: h1685614@trbvm.com] |
|
Автор |
Шило (европейче) |
|
Публикувано | 03.03.24 07:17 |
|
|
И ние ползваме сирене на Маджаров, но никога не съм имала такъв проблем.
Преди години купувахме краве, но нещо му развалиха рецептата или съставките. Преминахме само на овче. Купуваме от вакуумираните по 800 г.
След отваряне го поставям в специална кутия за сирене на Цептер. Имам я от 20-30 години. На дъното има вода, но сиренето е върху специална поставка с отвори над водата и дефакто бучката не е топната в някаква саламура. Издържа доста време безпроблемно. След време (10-15 дни) започва да ухае леко на вкисване, но не мисля, че е нещо вредно. По-скоро ми навява някакъв спомен от времето, когато всичкото сирене беше истинско.
Случвало се е да ядем от него след повече от 20 дни и никога не сме имали стомашни проблеми.
Щастието идва при веселите! Редактирано от Шило на 03.03.24 07:09.
|
| |
|
|
|