|
Тема |
Re: За сиренето [re: h1685614@trbvm.com] |
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
|
Публикувано | 02.03.24 20:34 |
|
|
Ти си правиш саламура вкъщи ли?
Малко е сложно. Ние почти не ядем бяло сирене с малкия. Купувам вакуумирано и когато ми потрябва за нещо - отварям и употребявам почти цялото. Големият, напротив, без сирене не сяда, овче, купува си запечатани кофи някъде от село, мандра, стои си в саламурата и си вади в кутия колкото за 3-4 дни.
Но “като цяло” когато се купува сирене от щанд на килограм - презумпцията е, че ще се яде бързо.
“Саламура” вкъщи - сол и вода, не е философия. Ако ти е много солено - с по-малко сол, става по-меко и по-безсолно.
Финално - аз обичам МНОГО МЕКО И МАЗНО сирене, почти Дунавия. Ползвам “Маклер Даная” в кутии, няма го навсякъде. Кауфланд.
ПОЖИВЕМ - УВИДИМ!
|
| |
|
|
|